Δημητρούλιας: «Η δίψα μας είναι τεράστια»

Δημητρούλιας: «Δείξαμε από την αρχή τις προθέσεις μας»
Photo Credits: INTIME

Την πεποίθηση του πως η ΑΕΚ θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο εξέφρασε ο Δημήτρης Δημητρούλιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και την παρουσία των νεαρών που αγωνίστηκαν σήμερα απέναντι στη Πρίστινα εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν πολύ σημαντικό να παρουσιαστούμε εξίσου συμπαγής. Ο αντίπαλος δεν ήταν τόσο επαγγελματική ομάδα αλλά αυτό δεν σήμανε απαραίτητα πως θα είχαμε αυτή την απόδοση. Τα παιδιά συνειδητοποίησαν την αξία του αγώνα, σαν να παίζαμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι. Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να κλείσει η σεζόν με τρεις 18χρονους να παίζουν εξαιρετικά και δίνουν το σύνθημα ότι είμαστε μια οικογένεια, δουλεύουμε επαγγελματικά και μας απασχολεί η συνέχεια αυτής της ομάδας όσο υπάρχει αυτός ο πρόεδρος.

Σήμερα και χθες δώσαμε το στίγμα μας. Σε αυτό τον θεσμό ήρθαμε για να διεκδικήσουμε τον τίτλο αλλά ξέρουμε ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά. Θέλουμε να βρούμε ρυθμό και ελπίζουμε πως σύντομα θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα μας.

Θα φανεί και από τον αντίπαλο μας στην επόμενη φάση αλλά εμείς δουλεύουμε συστηματικά και σε κάθε περίπτωση θα είμαστε έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις γιατί η δίψα είναι τεράστια να πάμε μακριά. Βασικός μας στόχος παραμένει το νταμπλ».

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X