Το μυστήριο με Αραούχο (VIDEO)

AS: «Εντονη επιθυμία του Αραούχο να γυρίσει στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οι τραυματισμοί ταλαιπωρούν διαρκώς τον Αργεντίνο άσο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σέρχιο Αραούχο. Παικτάρα μεγάλη. Πάντα κάτι το διαφορετικό. Εχει μείνει στην καρδιά όλων. Αν δεν είχε θέματα τραυματισμών θα ήταν κάπου αλλού. Όχι στη Λας Πάλμας.

Ισως ακόμη να ήταν στην ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος έχει επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά από το περασμένο καλοκαίρι. Ξεκίνησε καλά τη σεζόν με 4 γκολ σε 8 ματς (κανένα και στα 90 λεπτά, με την ΑΕΚ πέρυσι μόλις 3 στα 19).

Εδώ και ένα μήνα (από τις 22/11) όμως έχει βγει νοκ άουτ. Μυικοί τραυματισμοί. Η γνωστή του ευπάθεια. Ο «Ελ Τσίνο» παραμένει εκτός αποστολών. Δεν θα παίξει ούτε σήμερα στην εκτός έδρας αναμέτρησης της Λας Πάλμας με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη.

Πότε θα γυρίσει; Πιθανότατα με το νέο χρόνο στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ. Αυτό λέει το ιατρικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας. «Πολλά φυσικά προβλήματα σε διαφορετικές μυικές ζώνες. Εχει πολλούς και διαφορετικούς τραυματισμούς και θέλουμε να βρούμε τις αιτίες», είχαν τονίσει οι γιατροί όταν βγήκε για τελευταία φορά νοκ άουτ ο Αραούχο (μετά την ήττα με 3-1 στο Σαμπαντέλ). Ακόμη δεν τις έχουν βρει. Το μυστήριο με την ευπάθεια του συνεχίζεται.

«Τι έχει ο Αραούχο; Αυτή είναι η ερώτηση που κάνουν όλοι. Ο Αργεντίνος έχει χάσει τα τελευταία χρόνια περισσότερα παιχνίδια από όσα έχει παίξει. Φέτος έχει αγωνιστεί 407 λεπτά. Εχει χάσει δηλαδή τα διπλάσια από όσα μπορούσε να παίξει.

Είναι ένας παίκτης καταλύτης για τη Λας Πάλμας και τη Σεγούντα. Τον μαρμαρώνει όμως η ανισορροπία στις συμμετοχές του εξαιτίας των μυικών προβλημάτων του. Πάντα πρέπει να είσαι προσεκτικός μαζί του. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βγάλει το σώμα του», παρατήρησε η «Μάρκα» στην έκδοση της στα Κανάρια Νησιά.

Ισως αυτή να είναι και η απάντηση που δεν τον ξαναείδαμε στα γήπεδα με την ΑΕΚ. Ο «Τσίνο» είναι τεράστιος παίκτης, αλλά και απρόβλεπτος. Με το καλό να επιστρέψει στα γήπεδα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X