Το δράμα του Μπάρκα στη Σέλτικ

Μπάρκας: «Ηρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης»
Photo Credits: INTIME

Αγωνία για τη συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ζωή στη Σκωτία και την πάντα απαιτητική Σέλτικ είναι δύσκολη για τον Βασίλη Μπάρκα. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ συναντά εμπόδια για να γίνει βασικός. Στα τελευταία ματς έχει χάσει τη θέση του και το ερώτημα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας της Γλασκώβης είναι αν πρέπει να είναι κάτω από τα δοκάρια στον κυριακάτικο τελικό κυπέλλου.

Η Σέλτικ παίζει στο «Χάμπντεν Παρκ» κόντρα στην Χαρτς και αν τη νικήσει θα ολοκληρώσει ένα ιστορικό τέταρτο σερί τρεμπλ στην Σκωτία.

Ο πρώην σταρ της σκωτσέζικης Πρέμιερσιπ, Ταμ ΜακΜάνους επιμένει ότι η Σέλτικ δεν πρέπει να έχει τον Ελληνα διεθνή ως βασικό γκολκίπερ.

Ηδη ο τεχνικός τη Σέλτικ, Νιλ Λένον, έχει περάσει βασικό τον 22χρονο Κόνορ Χάζαρντ στη θέση του Μπάρκα. Ηρθαν νίκες με Λιλ και Κιλμάρνοκ. Τώρα;
Ο Λένον έχει δίλημμα. Τον άπειρο, αλλά σε φόρμα, Χάζαρντ ή τον έμπειρο και μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Μπάρκα;

Ο Ταμ ΜακΜάνους, από τους θρύλους του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου με τη Χιμπέρνιαν, μίλησε στο PLZ Soccer για τον τελικό και αναφέρθηκε και για το θέμα του τερματοφύλακα τη Σέλτικ.
«Δεν θα έβαζα τον Μπάρκα. Δεν μπορείς να τον εμπιστευθείς. Είναι μια βαλίτσα γεμάτη νεύρα. Εχει μεγάλο βάρος πάνω του. Ο Χάζαρντ τα έχει πάει πολύ καλά. Εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη», επεσήμανε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο για τον Μπάρκα, ο ΜακΜάνους που είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με τη Χιμπέρνιαν το 2001 στον Β’ Γύρο του ΟΥΕΦΑ (πέρασε η ΑΕΚ 2-0, 2-3).

Ο Μπάρκας έχει δεχθεί ήδη 18 γκολ σε 17 εμφανίσεις φέτος. Απομένει να δούμε ποιον θα διαλέξει τελικά ο Λένον για τον τελικό της Κυριακής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X