Τέλος ο ΠΑΟ από το ΟΑΚΑ -Εργα και νέο χλοοτάπητα στην Λεωφόρο

Τέλος ο ΠΑΟ από το ΟΑΚΑ -Εργα και νέο χλοοτάπητα στην Λεωφόρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός που φαίνεται να τελειώνει από το ΟΑΚΑ.

Ο Λάζλο Μπόλονι εξέφρασε την επιθυμία του οι πράσινοι να παίξουν για το υπόλοιπο της σεζόν εκεί και προς αυτό γίνονται οι σχετικές ενέργειες από την πλευρά της διοίκησης. Έτσι, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε τρεις ενέργειες ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο κομμάτι μπροστά από τους πάγκους.

Η πρώτη από αυτές αφορά τη δημιουργία νέων καναλιών ώστε να υπάρξει καλύτερη απορρόφηση του νερού, ενώ θα ενισχυθεί το αποστραγγιστικό σύστημα εκείνης της πλευράς. Επιπλέον, έγινε αγορά έτοιμου χλοοτάπητα από την Ιταλία, ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα την προσεχή εβδομάδα. Αυτός θα αντικαταστήσει όλο το προβληματικό κομμάτι. Μάλιστα, για να πιάσει πιο γρήγορα το χορτάρι αποκτήθηκαν από την Ολλανδία ειδικά φώτα που βοηθούν στην ταχύτερη ανάπτυξη της ρίζας του χλοοτάπητα.

Οι εργασίες γίνονται με ορίζοντα τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος θα είναι ο πρώτος του νέου έτους (03/01).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X