Δημητρούλιας: «Μην υποτιμήσουμε την δίψα της Πρίστινας»

Εικόνες από το Άρης Νίκαιας-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε προ ημερών στο enwsi.gr πως στόχος της ομάδας του είναι να πάρει την πρόκριση με δύο καθαρές νίκες.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» σήμερα χολιάζοντας τις δύο αναμετρήσεις με την Πρίστινα στο aek.gr ξεκαθάρισε πως παρά το γεγονός πως η ομάδα του είναι φαβορί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει την δίψα της νεανικής ομάδας της Πρίστινας: «Επιστρέφουμε σε επίσημους αγώνες μετά από μεγάλο διάστημα και ο ενθουσιασμός είναι σαφής. Η ομάδα έχει βρει τον ρυθμό της μέσα σε αυτόν τον μήνα που επανενταχθήκαμε στις προπονήσεις και μοναδικό πρόβλημα είναι η έλλειψη αγώνων είτε φιλικών είτε επισήμων, μιας και είμαστε μία από τις ελάχιστες χώρες που δε δραστηριοποιείται το πρωτάθλημά της.

Έχουμε αναγνωρίσει τον αντίπαλο μέσα από βίντεο και έχουμε δουλέψει πράγματα προσαρμοσμένα σε αυτόν. Θεωρώ την ομάδα μου φαβορί για την πρόκριση κόντρα στην KH Prishtina, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη δίψα μιας ομάδας που δεν έχει τίποτα να χάσει. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε συμπαγείς και να πάρουμε αυτή την πρόκριση σαν σύνολο, δείχνοντας τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για τη φετινή σεζόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X