Γκατούζο: «Δεν αφήνεις την ομάδα με 10 παίκτες για ένα "vaffanculo"» (VIDEO)

Νάπολι: Προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Γκατούζο
Photo Credits: INTIME

Τρομερός Τζενάρο Γκατούζο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζενάρο Γκατούζο… από τα παλιά. Ο προπονητής της Νάπολι έκανε νέες μυθικές δηλώσεις εξαιτίας της απόφασης του διαιτητή να αποβάλει τον Λορένσο Ινσίνιε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μόνο στην Ιταλία συμβαίνει να αποβάλλεται ένας ποδοσφαιριστής επειδή έβρισε. Είπα στον ρέφερι Μάσα ότι δύο λεπτά πριν είχε πει στον Ινσίνιε πόσο καλά συμπεριφέρεται ως αρχηγός και μετά από δύο λεπτά τον απέβαλε. Δεν μπορείς να αποβάλεις έναν παίκτη, ειδικά τον αρχηγό, επειδή γυρνάει και λέει στον διαιτητή να πάει να γ…ει μετά από καταλογισμό ενός αμφισβητούμενου πέναλτι.

Στην Αγγλία και στην Σκωτία μπορείς να λες στους διαιτητές να πάνε να γ…ουν όλη την ώρα και δεν ανοίγει ρουθούνι. Μόνο στην Ιταλία συμβαίνει να αποβάλλεται ένας παίκτης γι’ αυτόν τον λόγο. Όταν έπαιζα εγώ το άθλημα ήταν ακόμη άθλημα. Οι διαιτητές συνήθιζαν να δείχνουν κοινή λογική, Καταλάβαιναν ότι μετά από μια αμφισβητούμενη απόφαση ένας παίκτης μπορεί να πει ένα άντε γ… ου στον διαιτητή κι εκείνος να προσποιηθεί πως δεν το άκουσε.

Δεν μπορείς να αφήνεις μια ομάδα με δέκα παίκτες για τέτοιο λόγο. Ο Ινσίνιε δεν του το είπε καν κατάμουτρα, ούτε με νεύρα απευθυνόμενος σ’ αυτόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X