ΑΕΚ: Με Τσιγκρίνσκι στην αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό!

ΑΕΚ: Με Τσιγκρίνσκι στην αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό εξ αναβολής (19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική της Super League μπήκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και χθες και σήμερα προπονήθηκε σε πολύ δυνατούς ρυθμούς. Και ο ίδιος και το ιατρικό τιμ αποφάσισαν να μπει στην αποστολή του ντέρμπι.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Νασίμ Χνιντ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα ένιωσε μία ενόχληση στο αριστερό γόνατο.

Εκτός αποστολής για το αυριανό ματς έμεινε και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Ο Μάσιμο Καρέρα έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα ανακοίνωσε τις επιλογές του για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Παουλίνιο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΑΕΚ: Με Τσιγκρίνσκι στην αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X