Ανδρούτσος: «Να πάρουμε τη νίκη και στο ντέρμπι με ΑΕΚ»

Ανδρούτσος: «Να πάρουμε τη νίκη και στο ντέρμπι με ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα με τη Λαμία, την ασίστ που έδωσε και το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ανδρούτσος είπε στο Olympiacos TV για:

Το εάν το ματς αυτό ήταν μία… απάντηση μετά την Πόρτο: Δεν θα το έλεγα απάντηση. Κοιτάξαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε αλλά ήρθε το πρώτο γκολ γρήγορα και μετά ξεκλειδώσαμε την αντίπαλη άμυνα.

Την εικόνα της ομάδας και ότι δείχνει χαρακτήρα: Σίγουρα είναι ο χαρακτήρας της ομάδας. Πολύ δεμένοι. Είμαστε μία οικογένεια. Το κλίμα είναι πολύ καλό.

Τη νίκη αυτή και το πόσο βοηθάει για το ντέρμπι: Σίγουρα είναι πολύ καλό για τη ψυχολογία μας και για το ντέρμπι που έρχεται. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε τη νίκη και στο ντέρμπι (με την ΑΕΚ).

Την ασίστ του: Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα. Είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τη νίκη και για την ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X