Κορωνοϊός - Παγώνη: «Πάνω από 3.000 οι ασθενείς με Covid - Δεν θα γίνεται το εμβόλιο στα φαρμακεία» (VIDEO)

Κορωνοϊός - Παγώνη: «Πάνω από 3.000 οι ασθενείς με Covid - Δεν θα γίνεται το εμβόλιο στα φαρμακεία» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πάνω από 3.000 συμπολίτες μας, που νοσηλεύονται με κορωνοϊό έκανε λόγο η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη η οποία ανέφερε ότι οι εμβολιασμοί δεν θα γίνονται στα φαρμακεία.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τον κορωνοϊό στη χώρα μας, αλλά και στους αριθμούς που καταγράφοντα καθημερινά.

Αναφερόμενη στα κρούσματα της Κυριακής, τα οποία ανήλθαν σε 693 σημείωσε ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικά της κατάστασης, καθώς τα Σαββατοκύριακα δεν γίνονται τόσοι έλεγχοι, όσοι τις καθημερινές. Παράλληλα ανέφερε πως πλέον πάνω από 3.000 συμπολίτες μας νοσηλεύονται με κορωνοϊό, αλλά και ότι οι εμβολιασμοί δεν θα γίνονται στα φαρμακεία.

«Από τέλος Δεκεμβρίου έως Φεβρουάριο είναι η περίοδος έξαρσης των ιώσεων. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα μέρα τη μέρα. Αν έχουμε έξαρση της πανδημίας, τα πράγματα θα είναι ανεξέλεγκτα» είπε χαρακτηριστικά η ίδια, ενώ αναφερόμενη σε πρόσφατη έρευνα που ανέδειξε ότι οι άντρες έχουν τριπλάσιο κίνδυνο από τις γυναίκες, να νοσήσουν σοβαρά από τον κορωνοϊό είπε: «Περισσότεροι άντρες πεθαίνουν από κορονοϊό ή διασωληνώνονται».

Για το άνοιγμα των σχολείων, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ διευκρίνισε πως με βάση τα έως τώρα στοιχεία, αυτά θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν με μεγάλη προσοχή στις 7 Ιανουαρίου, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το εμβόλιο είπε πως οι εμβολιασμοί δεν θα γίνονται στα φαρμακεία, ενώ κλείνοντας τα λεγόμενα της είπε χαρακτηριστικά: ούτε Απόκριες, ούτε Πάσχα θα κάνουμε με κανονικές συνθήκες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X