Το κανάλι του Λέστερ-ΑΕΚ

Το κανάλι του Λέστερ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Πού θα δούμε απόψε το ματς της ΑΕΚ με τη Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τη Λέστερ στην Αγγλία για την 6η αγωνιστική του Europa League θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις για φέτος.

Στο πρόγραμμα των COSMOTE SPORT καναλιών, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα βρουν pre game (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & YouTube) για τον αγώνα Λέστερ – ΑΕΚ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD), Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV στην Αγγλία Αντρέα Παλομπαρίνι και Πάνος Μάλαμας, θα περιγράψουν σε ζωντανή σύνδεση το κλίμα στους δύο πάγκους, ενώ θα παρουσιάσουν τα τελευταία νέα της αναμέτρησης και τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές.

Ο απόηχος του αγώνα, οι δηλώσεις παικτών και προπονητών, η ψηφιακή ανάλυση των σημαντικότερων φάσεων, καθώς και το ρεπορτάζ για τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας θα ακολουθήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους, μέσα από το «UEFA Europa League Show» (00.00, COSMOTE SPORT 1HD).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X