Μελισσανίδης: Αυτά που δεν του αρέσουν στα Σπάτα και οι σκέψεις ενίσχυσης

Μελισσανίδης: Αυτά που δεν του αρέσουν στα Σπάτα και οι σκέψεις ενίσχυσης
Photo Credits: INTIME

Οι πληροφορίες του enwsi.gr για τον Ιταλό συνεργάτη και τις επαφές με δύο στελέχη που ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπήκε στα Σπάτα την περασμένη Τρίτη με διάθεση να δείξει τις άγριες διαθέσεις του προς τους παίκτες και τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μπήκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες μόνο με τον μεταφραστή. Εκτός έμεινε ο Μάσιμο Καρέρα και το τιμ του. Επίσης, στο γραφείο του βρέθηκαν οι Ιλια Ιβιτς και Βασίλης Δημητριάδης. Και άκουσαν τα έντονα παράπονα του για την εικόνα και την νοοτροπία της ομάδας. Τα άκουσαν και σε… τετ α τετ κάποιοι παίκτες από τον ίδιο τον «Τίγρη», αλλά η ουσία είναι ότι ο Μελισσανίδης ήθελε να περάσει το μήνυμα του ότι δεν του αρέσουν αρκετά πράγματα στην καθημερινότητα των Σπάτων.

Εδώ και καιρό συζητιέται έντονα να μπει στο πλάι του Μάσιμο Καρέρα μόνιμα άμεσος συνεργάτης. Να ενισχυθεί και άλλο το τιμ, διότι μέχρι στιγμής δεν δείχνει επάρκεια στην προετοιμασία και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι ο Καρέρα συμβουλεύεται και συνεργάζεται με συμπατριώτη του που πολλές φορές είναι και στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου. Και έχει εμφανιστεί με την σύζυγο του Ιταλού κόουτς κυρίως στα ευρωπαϊκά ματς, οπότε και παρευρίσκεται.

Το αίτημα Καρέρα

Ο Καρέρα θα ήθελε αυτός ο συνεργάτης του να γίνει μόνιμος και το ζήτησε. Το αίτημα του εξετάζεται και το πιθανότερο είναι να γίνει δεκτό από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ομως ο «Τίγρης» σκέφτεται σοβαρά να φέρει άνθρωπο και για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Άνθρωπο που θα είναι κοντά στην ομάδα καθημερινά στα Σπάτα με ξεχωριστό ρόλο από αυτόν του Ιβιτς και του Δημητριάδη. Άνθρωπο που θα παίρνει πρωτοβουλίες και για ζητήματα του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα που προκύπτουν συχνά.

Σε κάθε περίπτωση ο Μελισσανίδης δεν είναι ευχαριστημένος από πολλά που έχουν φτάσει στα αυτιά του για περιστατικά στα Σπάτα, αλλά και για άλλα που έχουν συμβεί στους αγώνες. Και θέλει σωστή νοοτροπία και πειθαρχία που αρμόζουν στο επίπεδο και στις απαιτήσεις του κλαμπ. Και το ρεπορτάζ του enwsi.gr αναφέρει ότι ήδη έχει κάνει επαφές με τέτοια στελέχη για να έρθουν στην ΑΕΚ. Ανθρώπους που ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί. Σύντομα όμως θα το κάνει. Διότι θέλει άμεσα αλλαγή εικόνας και νοοτροπίας από όλους στο εσωτερικό της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X