ΑΕΚ: Εξετάζεται η ενίσχυση του επιτελείου του Καρέρα

ΑΕΚ: Εξετάζεται η ενίσχυση του επιτελείου του Καρέρα
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ συζητούν την προοπτική να στηρίξουν τον Ιταλό με έναν ακόμη συνεργάτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα αγωνιστικά θέματα της ΑΕΚ είναι δεδομένα και από τη στιγμή που στηρίζεται ο Μάσιμο Καρέρα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναζητούν λύσεις για να βγει η ομάδα από το… τέλμα.

Ετσι λοιπόν, εξετάζεται η προοπτική να υπάρξει ενίσχυση του προπονητικού επιτελείου του Καρέρα με κάποιο ακόμα πρόσωπο που θα μπορούσε να βοηθήσει τον Ιταλό και τους συνεργάτες του να κάνουν ακόμα πιο μεθοδικά και σωστά τη δουλειά τους. Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει ήδη πρόταση από τον Μάσιμο Καρέρα.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει στο… τραπέζι πρόταση από τον Ιταλό τεχνικό για ενίσχυση στο επιτελείο του, ο οποίος θα είναι αναλυτής και σκάουτινγκ του αντιπάλου.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ δεν αποκλείουν την πιθανότητα να εισακουστεί η επιθυμία του Καρέρα και να προστεθεί κι άλλο άτομο στο τεχνικό επιτελείο.

Όπως και να χει, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες και θα φανεί αν το «θέλω» του Καρέρα εισακουστεί και θα υπάρξει νέο πρόσωπο στα Σπάτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X