Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει με τους «Ράδιο Αρβύλα» (VIDEO)

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει με τους «Ράδιο Αρβύλα» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα το μεσημέρι διαδικτυακά και με πολλές εκπλήξεις.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν σήμερα το μεσημέρι διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα θα ανεβάσει σήμερα στις 15:00 ένα καινούριο βίντεο στο κανάλι τους στο YouTube.

Η ανακοίνωση έγινε από τον παρουσιαστή μέσα από τον προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο οποίος δημοσίευσε το τρέιλερ της εκπομπής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την «Φωλιά των Κου Κου» ο Αντώνης Κανάκης πρόκειται να ανακοινώσει και την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα στην τηλεόραση.

«Σήμερα στις 15:00 επιστρέφουν στο διαδίκτυο. Επιστρέφουν όμως και στην τηλεόραση… Δεν θα είναι εκπομπή σήμερα, αλλά πρόκειται για κάποια ωραία βιντεάκια που ήδη έχουν φτιάξει, με σάτιρα. Δεν θα είναι εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, θα είναι μεμονωμένα βιντεάκια…

Μαθαίνω ότι θα δούμε βίντεο στο οποίο θα αφήσουν μεγάλο ερωτηματικό για το πότε θα επιστρέψουν στην τηλεόραση. Τον Ιανουάριο του 2021 οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στην τηλεόραση, ξέρω και ώρα και κανάλι. Δεν θα πω παραπάνω, θα τους αφήσω στις 15:00 να κάνουν τα διαδικτυακή τους πρεμιέρα», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X