ΑΕΚ: Ανεβάζει σταθερά ρυθμούς η ομάδα χάντμπολ εν όψει Ευρώπης!

ΑΕΚ: Οι διαιτητές του ντέρμπι της πρεμιέρας με Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ έχει ...πέσει με τα μούτρα στη δουλειά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτα προσηλωμένη στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει μπροστά της απέναντι στη Πρίστινα είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν το διήμερο 19-20 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» αποτελούν και τα μοναδικά που θα δώσει το «κιτρινόμαυρο» τμήμα το τελευταίο δίμηνο μιας και το πρωτάθλημα έχει σταματήσει και η επανεκκίνηση του παραμένει στον …αέρα. Η ΑΕΚ θέλει φέτος να διεκδικήσει μέχρι τέλους μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και η κλήρωση σε αυτή την φάση ήταν ευνοϊκή. Ο αντίπαλος δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο για την ομάδα ωστόσο ο Δημήτρης Δημητρούλιας και οι συνεργάτες του διατηρούν χαμηλούς τόνους καθώς εκτός από την Πρίστινα έχουν να αντιμετωπίσουν και την αγωνιστική αδράνεια του τελευταίου ενάμιση μήνα. Για αυτό το λόγο και ανεβάζουν σταθερά ρυθμούς έτσι ώστε να μην πιεστούν οι παίκτες και να μπορέσουν να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα ματς που ακολουθούν. Ήδη το τεχνικό τιμ έχει στα χέρια του υλικό από τα τελευταία παιχνίδια της Πρίστινας στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον προσεχή τους αντίπαλο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X