Λιβάι Γκαρσία: Πιθανή επιστροφή σε αποστολή κόντρα στην Μπράγκα

Λιβάι Γκαρσία: Πιθανή επιστροφή σε αποστολή κόντρα στην Μπράγκα
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απαντες στον οργανισμό της ΑΕΚ περιμένουν την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στην αγωνιστική δράση.

Ο 23χρονος εξτρέμ που ήρθε στο καλοκαίρι στην Ενωση και πρόλαβε να παίξει μόλις σε 4 παιχνίδια, έχοντας και ένα γκολ, τραυματίστηκε σοβαρά (βαριά θλάση) στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 4 Οκτωβρίου. Κι από τότε ο Μάσιμο Καρέρα περιμένει να βρεθεί στο 100% και να τον συμπεριλάβει σε αποστολή αγώνα.

Μάλιστα, την Παρασκευή κλείνει ακριβώς δύο μήνες από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε και η εκτίμηση μετά τον τραυματισμό ήταν ότι θα επιστρέψει σε 6-8 εβδομάδες.

Αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί καθώς είναι πολύ πιθανό να μπει στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης (19:55) με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ. Και δεν αποκλείεται φυσικά να πάρει χρόνο συμμετοχής για να αποκτήσει ξανά σιγά σιγά ρυθμό και να βρίσκεται και πιο ψηλά στα πλάνα του τεχνικού της ΑΕΚ και για το ντέρμπι της Κυριακής (19:30) με τον Παναθηναϊκό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X