«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αλμπορνόζ»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αλμπορνόζ»
Photo Credits: INTIME

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μίικο Αλμπορνόζ κάνει λόγο MME από την Χιλή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ και η ΑΙΚ Στοκχόλμης ενδιαφέρονται για τον διεθνή Χιλιανό, Μίικο Αλμπορνόζ, ένας παίκτης που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.

Αυτό αναφέρει μέσο από την Χιλή και ουσιαστικά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του enwsi.gr, που σας είχε ενημερώσει πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε προταθεί και εξετάζεται.

Πρόκειται για τον 30χρονο Χιλιανό, -κάτοχο σουηδικού διαβατηρίου- με ύψος 1.80μ. που είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι. Είναι μια προσιτή περίπτωση για την Ενωση που διαθέτει καλό βιογραφικό.

Συγκεκριμένα το «Futchile» γράφει: «Ο Μίικο Αλμπορνόζ ενδιαφέρει την ΑΕΚ Αθηνών και την ΑΙΚ Στοκχόλμης».

Ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός αγωνιζόταν από το 2014 στο Ανόβερο έχοντας αγωνιστεί σε 134 παιχνίδια (83 ματς στην Bundesliga) με απολογισμό 1 γκολ και 13 ασίστ. Πριν την ομάδα της Γερμανίας, είχε αγωνιστεί σε Μάλμε και Μπρομαποϊκάρνα της Σουηδία (από 82 ματς σε κάθε ομάδα). Στο τελευταίο του ματς (28 Ιουνίου) αγωνίστηκε για περίπου 10 λεπτά κόντρα στην Μπόχουμ. Με την Εθνική της Χιλής έχει 14 συμμετοχές με 2 γκολ, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί σε Κόπα Αμέρικα, ενώ στο Μουντιάλ του 2014 ήταν στην αποστολή χωρίς να καταγράψει συμμετοχή.

Πάντως για την ΑΕΚ δεν είναι ξεκάθαρο αν πάρει αριστερό μπακ τον Γενάρη, καθώς έχει Ινσούα-Λόπες-Μιτάρι και μόνο με αποχώρηση παίκτη θα κινηθεί. Κάτι που ισχύει και για το δεξί άκρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X