Η ΑΕΚ τσεκάρει και τον... free Αλμπορνόζ

Η ΑΕΚ τσεκάρει και τον... free Αλμπορνόζ
Photo Credits: INTIME

Ο διεθνής Χιλιανός Μίικο Αλμπορνόζ προτάθηκε και εξετάζεται από την ΑΕΚ για την θέση του αριστερού μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει το ψάξιμο για καλές περιπτώσεις παικτών ενόψει Ιανουαρίου.

Με τον Ιλια Ιβιτς να κοιτάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τα δύο άκρα της άμυνας. Πρόκειται για τις δύο θέσεις που η Ενωση δείχνει πως χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση τον ερχόμενο Γενάρη, καθώς οι παίκτες που έχει μέχρι στιγμής δεν δείχνουν ότι μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, στην ΑΕΚ προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του Μίικο Αλμπορνόζ. Πρόκειται για τον 30χρονο Χιλιανό, -κάτοχο σουηδικού διαβατηρίου- με ύψος 1.80μ. που είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι. Είναι μια προσιτή περίπτωση για την Ενωση που διαθέτει καλό βιογραφικό.

Ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός αγωνιζόταν από το 2014 στο Ανόβερο έχοντας αγωνιστεί σε 134 παιχνίδια (83 ματς στην Bundesliga) με απολογισμό 1 γκολ και 13 ασίστ. Πριν την ομάδα της Γερμανίας, είχε αγωνιστεί σε Μάλμε και Μπρομαποϊκάρνα της Σουηδία (από 82 ματς σε κάθε ομάδα). Στο τελευταίο του ματς (28 Ιουνίου) αγωνίστηκε για περίπου 10 λεπτά κόντρα στην Μπόχουμ. Με την Εθνική της Χιλής έχει 14 συμμετοχές με 2 γκολ, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί σε Κόπα Αμέρικα, ενώ στο Μουντιάλ του 2014 ήταν στην αποστολή χωρίς να καταγράψει συμμετοχή.

Το ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για Αλμπορνόζ

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019 ενδιαφέρθηκε για τον Αλμπορνόζ, με το Αννόβερο να ζητά τότε 1 εκατ.ευρώ, ενώ τον Χιλιανό τσέκαρε κάποια στιγμή και ο Ολυμπιακός. Πριν λίγες ημέρες για τον Αλμπορνόζ έδειξε ενδιαφέρον η Κόλο-Κόλο.

Με δεδομένο ότι είναι ελεύθερος στην αγορά και χωρίς ομάδα από τον Ιούλιο, η τιμή του δεδομένα θα είναι πιο χαμηλή, με τον ίδιο να ψάχνει μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Και έχει το… credit ότι μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά, εκτός από αριστερά που είναι η φυσική του θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X