«Ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για Κρίστιτσιτς για Γενάρη»

«Ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για Κρίστιτσιτς για Γενάρη»
Photo Credits: INTIME

Για νέα προσπάθεια του Ερυθρού Αστέρα για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς κάνουν λόγο τα σερβικά δημοσιεύματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερυθρός Αστέρας θα κάνει νέα προσπάθεια για να αποκτήσει τον Νέναντ Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα γράφει δημοσίευμα από την Σερβία.

Οπως αναφέρει το «Sportskacentrala», οι Σέρβοι θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον μέσο της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Η πιθανή αποχώρηση του Νιέγκος Πέτροβιτς από τον σύλλογο κάνει τους διοικούντες τον Ερυθρό Αστέρα να αναζητούν διάφορες επιλογές στην μεταγραφική αγορά την αντικατάστασή του ενόψει καλοκαιριού.

Μία από αυτές όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα είναι του μέσου της Ένωσης, Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Οσα γράφει το δημοσίευμα: 

«Την εποχή που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν στον Ερυθρό Αστέρα ο Κρίστιτσιτς είχε αφήσει μία εξαιρετική εντύπωση και είχε γίνει ένας από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών.

Τώρα ο Στάνκοβιτς τον θέλει πίσω και η «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να επικοινωνήσουν με την ΑΕΚ τον Ιανουάριο για να τον πάρουν πίσω.

Ο Κρίστιτσιτς είχε πάει στην ΑΕΚ, η οποία πλήρωσε μισό εκατομμύριο ευρώ, παρά το γεγονός τ’ ότι ο Ερυθρός του πρόσφερε ανανέωση συμβολαίου. Το δύσκολο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ο Κρίστιτσιτς έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έως το 2022.

Οσο ήταν στον Ερυθρό ο Κρίστιτσιτς έπαιξε 63 παιχνίδια και σκόραρε 6 γκολ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X