ΜΜΕ Ουκρανίας: «Ορχήστρα δίχως μαέστρο η ΑΕΚ χωρίς τον Μάνταλο»

ΜΜΕ Ουκρανίας: «Ορχήστρα δίχως μαέστρο η ΑΕΚ χωρίς τον Μάνταλο»
Photo Credits: INTIME

Ανήμερα του αγώνα της ΑΕΚ με την Ζόρια στο ΟΑΚΑ, ένα ουκρανικό Μέσο κάνει... focus στην Ενωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (19:55, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport3) στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική του Europa League. Οι Ουκρανοί μάλιστα εμφανίζονται ιδιαίτερα… διαβασμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Το ουκρανικό μέσο «UA-Football», εστιάζει γύρω από την τρέχουσα αγωνιστική και γενικότερη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ γράφοντας αρχικά για την πίεση που έχουν οι ελληνικές ομάδες για αποτελέσματα στην Ευρώπη, αλλά και την καθολική υπεροχή του Δικεφάλου στο πρώτο μέρος. Ενώ συνεχίζει για το πλάνο της ΑΕΚ:

«Στην ΑΕΚ δεν αρέσει να… επιτίθεται»

«Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα απαιτεί μόνο νίκη για την ομάδα του απόψε. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί και πρέπει να επιτεθεί. Δεν της αρέσει αυτο. Εντός έδρας δεν τα πηγαίνει καλά τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο και ο Γεβγέν Σάκχοφ κάλεσε τους συμπαίκτες του να ξεχάσουν τον πρώτο αγώνα. Κάτι που φοβάται και ο Καρέρα. Η Ζόρια θα έχει μια ευκαιρία, αρκεί να το παλέψει».

Οσον αφορά στις επιστροφές των Αντρέ Σιμόες και Κώστα Γαλανόπουλου, γράφει το «UA-Football»: «Ο πρώτος είναι πολύ ψύχραιμος, καλός σε τεχνική και ακριβής. Ενώ έχει ήδη δείξει τι σουτ μπορεί να πιάσει με τα γκολ κόντρα σε Βόλφσμπουργκ και Λάρισα. Ο δεύτερος, επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία, ξέσπασε σε κλάματα μετά το γκολ του την Κυριακή και σήμερα σίγουρα θα έχει κίνητρο αν αγωνιστεί».

«Χωρίς τον Μάνταλος, ο Σιμόες θα βρει άλλη μια… ρουκέτα»

Για την πιο επιθετική προσέγγιση στο ματς με τη Λάρισα, οι Ουκρανοί γράφουν: «Μετά από αρκετά παιχνίδια ο Καρέρα άλλαξε λογική και η ομάδα του έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος ήταν ευχαριστημένος, ενώ εκθείασε και τον Πέτρο Μάνταλο για τις τρεις ασίστ του. Ο Μάνταλος δεν αγωνίζεται απόψε λόγω τιμωρία και η απουσία του θα μπορούσε να είναι καταστροφική για την ΑΕΚ. Χωρίς τον παίκτη που έχει δώσει ασίστ σε 4 συνεχόμενους αγώνες, η ομάδα του θα έχει πρόβλημα στην δημιουργία. Η διαφορά στην επίθεση θα είναι τεράστια. Δεν είναι τυχαίο που ο Ανσαριφάρντ τον αποκάλεσε ”the assists machine” μετά τον αγώνα με τη Λάρισα. Είναι ο μαέστρος της ορχήστρας της ΑΕΚ. Χωρίς αυτόν, ο Σιμόες θα πρέπει να το… βάλει από μακριά και ο Σάκχοφ να γίνει ο δημιουργικός χαφ της ομαδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X