«Δεν είναι φονικός ιός»: Ο καθηγητής Γουργουλιάνης εξηγεί με απλά λόγια γιατί ο κορωνοϊός δεν είναι αυτό που νομίζουμε

«Δεν είναι φονικός ιός»: Ο καθηγητής Γουργουλιάνης εξηγεί με απλά λόγια γιατί ο κορωνοϊός δεν είναι αυτό που νομίζουμε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ένας από τους επιστήμονες που χαίρεσαι να ακούς. Με μεστό, ψύχραιμο και κατανοητό λόγο, ο καθηγητής Γουργουλιάνης, παρουσιάζει την πραγματική διάσταση της μάχης με τον αόρατο εχθρό.

Δεν ωραιοποιεί τα πράγματα, δεν υπόσχεται λύσεις που δεν υπάρχουν, αλλά δεν σε τρομοκρατεί κιόλας, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου (όπως πολλοί συνάδελφοί του κάνουν).

Δυστυχώς ο καθηγητής Γουργουλιάνης δεν βγαίνει συχνά στα Μέσα, από επιλογή. Δεν έχει καμιά διάθεση να γίνει τηλεοπτικός μαϊντανός και θεωρεί πώς ό,τι χρειάζεται να πει μπορεί να το κάνει απ’ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός απ’ τις αναρτήσεις του όμως ο Καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού και στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Η Βραδιά του Ερευνητή», στη σειρά βίντεο «Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ας συστηθούμε». Διαβάστε τα πιο σημαντικά σημεία όσων είπε:

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X