Αρτέτα για το επεισόδιο στην προπόνηση της Αρσεναλ: «Θα μάθω ποιος το έγραψε και θα υπάρξουν συνέπειες»

Ο Αρτέτα ζήτησε να μπει VAR και στα ματς του Europa League
Photo Credits: INTIME

Ο Μικέλ Αρτέτα ήταν έξαλλος για το γεγονός πως γράφτηκε το επεισόδιο ανάμεσα σε Νταβίντ Λουίς και Ντάνι Θεμπάγιος.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταβίντ Λουίς με τον Ντάνι Θεμπάγιος πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Αρσεναλ την Παρασκευή, με τον Μικέλ Αρτέτα να στέκεται κυρίως στο γεγονός τ’ ότι αυτό το επεισόδιο γράφτηκε από τον Τύπο.

Ο Βραζιλιάνος πρώην στόπερ της Τσέλτσι φέρεται να γρονθοκόπησε τον Ισπανό μέσο στη μύτη, με συνέπεια να του προκληθεί αιμορραγία. Ωστόσο ο Θεμπάγιος λίγο αργότερα διέψευσε πως ο Νταβίντ Λουίζ του έριξε γροθιά.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα μόλις πληροφορήθηκε, ότι ο Τύπος έγραψε για «θερμό επεισόδιο» έγινε έξαλλος.

Ο ίδιος με τη σειρά του έσπευσε διαψεύσει τα όσα συνεβησαν… «Δεν έχει συμβεί τίποτα. Ηταν μία κόντρα που συμβαίνει σε μία προπόνηση επειδή υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι αυτό το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Θα μάθω ποιος το έγραψε και θα υπάρξουν συνέπειες. Μια ομάδα χρειάζεται απόρρητο και εμπιστευτικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά… ο προπονητής των «κανονιέρηδων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X