ΑΕΚ: Που παίζουν το Σαββατοκύριακο Ζόρια, Μπράγκα και Λέστερ

ΑΕΚ: Που παίζουν το Σαββατοκύριακο Ζόρια, Μπράγκα και Λέστερ
Photo Credits: INTIME

Που παίζουν το Σαββατοκύριακο οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη (19:55) τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ένα ματς στο οποίο θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Οι «κιτρινόμαυροι» εκτός από τη Ζόρια έχουν στον όμιλο τους την Λέστερ και την Μπράγκα οι οποίες παίζουν επίσης την Πέμπτη αναμεταξύ τους στην Πορτογαλία.

Που παίζουν όμως οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League το Σαββατοκύριακο

Ζόρια

Οπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr το Σαββατιάτικο ματς της Ζόρια με την Ολιμπίκ αναβλήθηκε εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων που είχε η Ολιμπίκ. Αυτό σημαίνει πως οι Ουκρανοί θα έρθουν στο ΟΑΚΑ χωρίς επίσημο παιχνίδι.

Λέστερ

Η πρωτοπόρος  του αγγλικού πρωταθλήματος Λέστερ αντιμετωπίζει την Κυριακή (21:15) την Λίβερπουλ στο Ανφιλντ. Η ομάδα του Ρότζερς έχει μπροστά της έναν πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην 3η του πρωταθλήματος.

Μπράγκα

Αντίθετα με την Λέστερ η Μπράγκα έχει ένα πιο βατό παιχνίδι μπροστά της, καθώς αντιμετωπίζει το Σάββατο (21:30) εκτός έδρας την Τροφένσε για το κύπελλο. H Τροφένσε είναι ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X