ΑΕΚ: «Και αυτό το Πάσχα η ζωή θα νικήσει τον θάνατο!» (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για το σημαντικό βήμα που έγινε σήμερα για το γήπεδο του ΠΑΟ

Σήμερα έγινε σημαντικό βήμα για την κατασκευή γηπέδου στον Παναθηναϊκό, με την υπογραφή μνημονίου συναντίληψης και συνεργασίας των αρμόδιων φορέων του έργου και με αφορμή αυτό η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, χαιρετίζοντας την έναρξη των εργασιών.

Η ΑΕΚ έχοντας περάσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα χωρίς δικό της γήπεδο και πλέον μετράει αντίστροφα για να μπει στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» εύχεται στον Παναθηναϊκό να εξελιχθούν όλα ομαλά και να μπει σύντομα κι αυτός στο νέο του γήπεδο και το ίδιο εύχεται για όλες τις ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ, το ερασιτεχνικό σωματείο και η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ χαιρετίζουν την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας ανάμεσα στην Ελληνική Κυβέρνηση, τον Δήμο Αθηναίων, τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στο Βοτανικό!

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας προς όλες τις πλευρές για αυτή την εξέλιξη, αλλά και για την αρμονική συνεργασία που φαίνεται ότι υπάρχει, αφού αποτελεί κοινή παραδοχή όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι η βελτίωση των υποδομών και η δημιουργία νέων γηπεδικών εγκαταστάσεων αποτελεί τη βασική προϋπόθεση προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, που ετοιμάζεται μετά από έναν μακρύ και ιδιαίτερα επίπονο αγώνα να μπει στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, χαιρετίζει την έναρξη των εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και εύχεται όλα να εξελιχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο, αφού κάτι τέτοιο θα εξυπηρετήσει τις αρχές του υγιούς ποδοσφαιρικού ανταγωνισμού και την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά.

Η δική μας ευχή και προτροπή, θυσιάζοντας τις κοντόφθαλμες αντιπαραθέσεις στο βωμό της απαραίτητης εξέλιξης του ποδοσφαίρου της χώρας μας, είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα όλες οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος να στεγαστούν σε σύγχρονα γήπεδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X