Τα ντοκουμέντα: Τι φωτογράφιζε ο Aδωνις Γεωργιάδης στο Αμπού Ντάμπι (ΦΩΤΟ)

Τα ντοκουμέντα: Τι φωτογράφιζε ο Aδωνις Γεωργιάδης στο Αμπού Ντάμπι (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδης, τον υφυπουργό Εξωτερικών και τον αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην πρωτεύουσα της χώρας θα γίνει η υπογραφή της Διακήρυξης Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, καθώς και της συμφωνίας Συνεργασίας στους τομείς της Εξωτερικής Πολιτικής και της ‘Αμυνας, όμως δεν είναι αυτή η συμφωνία που απασχόλησε περισσότερο τα social media τις προηγούμενες ημέρες.

Ήταν μία φωτογραφία που δείχνει ένα στιγμιότυπο της επίσημης συνάντησης, με όλους τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό να κάθονται απολαμβάνοντας την υποδοχή στην πολυτελή αίθουσα, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να θυμίζει τουρίστα βγάζοντας μία φωτογραφία με υψωμένο το smartphone του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X