Τότι: Ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Ρόμα

Τότι: Ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Ρόμα
Photo Credits: INTIME

Στη Ρόμα θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν ο Φραντσέσκο Τότι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νέο αφεντικό της Ρόμα, Ράιαν Φρέντκιν, έκανε πρόταση στον Φραντσέσκο Τότι, ώστε να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο εμβληματικό αρχηγός των «τζιαλορόσι» αυτή τη φορά, θα επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα όχι ως παίκτης, αλλά ως παράγοντας ο οποίος θα έχει ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σύμφωνα με το  Calciomercato, ο νέος ιδιοκτήτης της έτερης ομάδας της Ρώμης Ράιαν Φρέντκιν είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στον Τότι, προκειμένου να αναλάβει κάποια θέση μέσα στην ομάδα πιθανότατα αυτή του τεχνικού διευθυντή.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί ο λόγος του Τότι σε αρκετά θέματα της ομάδας θα έχει μεγάλη βαρύτητα, όπως είναι το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και οι μεταγραφές που ενδέχεται να γίνουν.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο για τον Τότι, λόγω του θανάτου του πατέρα του από τον κορωνοϊό, ενώ και ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον ιό με συνέπεια να απομονωθεί προκειμένου να αναρρώσει από αυτόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X