Κεκ: «Μεγαλύτερη η επιθυμία μας για πρωτιά σε σχέση με την Ελλαδα»

Κεκ: «Μεγαλύτερη η επιθυμία μας για πρωτιά σε σχέση με την Ελλαδα»
Photo Credits: INTIME

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Ματίας Κεκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Σλοβένοι αντιμετωπίζουν αύριο στη Ριζούπολη την Εθνική γνωρίζοντας πως ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας αρκεί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ματίας Κεκ αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες της αναμέτρησης σημειώνοντας πως η ομάδα του έχει μεγαλύτερη επιθυμία για την κατάκτηση της κορυφής του ομίλου.

«Έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόκληση. Αύριο (17/11) θα αποφασίσουμε ποιος θα παίξει. Σε τέτοια ματς αγωνίζονται μόνο όσοι είναι 100% έτοιμοι. Με υπευθυνότητα, αυτοσυγκέντρωση και καλή επικοινωνία ανάμεσα στους παίκτες θα βρούμε σίγουρα την κατάλληλη λύση. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε», τόνισε αρχικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εθνική Ελλάδας.

«Ο τρόπος που αγωνίζονται παραμένει ο ίδιος. Η επιθυμία τους είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από τη δική μας. Είναι το πρώτο ματς για αυτή τη γενιά Σλοβένων που ποδοσφαιριστών όπου υπάρχει τέτοια πίεση και ευθύνη. Θα είμαι χαρούμενος εάν περάσουμε αυτό το τεστ».

Από την πλευρά του ο αριστερός μπακ Γιούρε Μπάλκοβετς πρόσθεσε:

«Περιμένουμε την Ελλάδα καλύτερη σε σχέση με τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι πιο δυνατή από τότε. Δεν ασχολούμαστε τόσο πολύ με τους Έλληνες. Έχουμε αρκετή ποιότητα για να επιχειρήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή βρίσκεται και ο γκολκίπερ Γιαν Όμπλακ, ο οποίος θα περάσει από τεστ ετοιμότητας πριν από την έναρξη του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X