Ξεκάθαρη η ολιστική μελέτη των FIFA-UEFA: «Ανεξάρτητη η ΕΠΟ-Αυξημένη δύναμη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο»

Ξεκάθαρη η ολιστική μελέτη των FIFA-UEFA: «Ανεξάρτητη η ΕΠΟ-Αυξημένη δύναμη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά το περιεχόμενο της «Ολιστικής Μελέτης» FIFA-UEFA, με συστάσεις για βελτιώσεις σε όλους τους τομείς του ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρη η ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA περί ανεξαρτησίας της ΕΠΟ, χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση στο εκλογικό της σύστημα. Αυτά είναι τα 12 σημεία που παρουσιάστηκαν στην τηλεδιάσκεψη.

Το μεσημέρι της Τρίτης παρουσιάστηκε στους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ομάδες, ΕΠΟ, Λίγκες) μέσω τηλεδιάσκεψης από τον εκπρόσωπο της UEFA, Λούκα Νίκολα το βασικό περιεχόμενο της περίφημης ολιστικής μελέτης των διεθνών συνομοσπονδιών.

Όπως αναμενόταν και είχε διαρρεύσει εδώ και μέρες, η ολιστική μελέτη δεν αναφέρει το παραμικρό σε ό,τι αφορά το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ για τις προσεχείς εκλογές, όπως επιδίωκε από την πρώτη στιγμή ο Λευτέρης Αυγενάκης. Την ίδια στιγμή όμως ενισχύει τη δύναμη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ενώ προβλέπει και τη θέση CEO στην Ομοσπονδία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X