«Η τρύπα στο στήθος είναι απ’ τα βράχια»: Η πιο στυγνή δολοφονία της χούντας που βαφτίστηκε πνιγμός

«Η τρύπα στο στήθος είναι απ’ τα βράχια»: Η πιο στυγνή δολοφονία της χούντας που βαφτίστηκε πνιγμός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν δεδομένο πως με όποιον τρόπο κι αν βρισκόταν νεκρός ο Νικηφόρος Μανδηλαράς, η επίσημη εκδοχή του θανάτου θα ήταν πολύ μακριά από την αλήθεια και ότι στην πραγματικότητα θα είχε εκτελεστεί από το «μακρύ χέρι» της Χούντας των Συνταγματαρχών, πολέμιος της οποίας υπήρξε μέχρι το τέλος της ζωής του.

Το πτώμα του αγωνιστή και δικηγόρου ανακαλύφθηκε τα ξημερώματα της 22ας Μαΐου του 1967 να έχει ξεβραστεί σε ακτή της Ρόδου, φέροντας κακώσεις, τραύματα, αλλά και μια τρύπα στο στήθος που αποδόθηκε σε σφαίρα από ανεξάρτητους εκτιμητές, όμως η ιατροδικαστική έκθεση των οργάνων του καθεστώτος έκανε λόγο για πνιγμό, παρά το γεγονός ότι όλα τα στοιχεία συνηγορούσαν σε ακόμα μία στυγνή δολοφονία.

Έντονα πολιτικοποιημένος, φίλος της οικογένειας Παπανδρέου και κάποτε υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κέντρου, ο Μανδηλάρας είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τους δικτάτορες πριν καν αυτοί πάρουν με δόλιο τρόπο την εξουσία στα χέρια τους και καταλύσουν την Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X