Παρί: Αν φύγει ο Μπαπέ θα κάνει κίνηση για τον Φέλιξ

Θέλει να επιστρέψει στην Μπενφίκα ο Ζοάο Φέλιξ
Photo Credits: INTIME

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κιλιάν Μπαπέ, τότε η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινηθεί για τον Ζοάο Φέλιξ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης θα προσπαθήσει να αποκτήσει η Παρί Σεν Ζερμέν σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κιλιάν Μπαπέ.

Αυτό αποκάλυψε  το τηλεοπτικό πρόγραμμα El Chiringuito de Jugones, αναφέροντας ότι η Παρίθεωρεί το νεαρό Πορτογάλο διεθνή επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, ως ιδανικό αντικαταστάτη του Γάλλου διεθνή, του οποίου οι διαδοχικές αρνήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το 2022, δείχνουν την απόφαση  για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φέρεται ως πιθανός προορισμός.

Η άφιξη του 21χρονου Πορτογάλου στο Παρίσι θα χρηματοδοτηθεί, σε μεγάλο βαθμό, με χρήματα από τη μεταγραφή  του Μπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Φέλιξ αποκτήθηκε από την Μπενφίκα με 126 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2019 και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026, με ρήτρα αποδέσμευσης 350 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X