Η θέση της ΑΕΚ για το θέμα Ολιβέιρα

Η θέση της ΑΕΚ για το θέμα Ολιβέιρα
Photo Credits: INTIME

Τι λένε από την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις εξελίξεις με τον Νέλσον Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε θέση για το θέμα και τις εξελίξεις που προέκυψαν με τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Το enwsi.gr σας ανέφερε ότι σε πρόσφατη επαφή των δύο πλευρών τέθηκε στο τραπέζι ακόμη και η περίπτωση αποχώρησης του τον Ιανουάριο από το κλαμπ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σήμερα νωρίς το πρωί πήρε επίσημα θέση και ανέφερε ότι στόχος της παραμένει η επέκταση του συμβολαίου του. Στόχος της είναι να βρεθεί φόρμουλα συμφωνίας, παρότι θα χρειαστεί μείωση στις αποδοχές του Πορτογάλου σέντερ φορ που παίρνει 1,1 εκατ.ευρώ τον χρόνο και αποτελεί το πιο ακριβό συμβόλαιο στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει εκφράσει ακόμη τις σκέψεις του για μείωση στις αποδοχές του, αν και από την ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος σέντερ φορ θέλει να συνεχίσει στην ομάδα.

Βεβαίως, όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο και σε επίπεδο προθέσεων από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ. Αφού δεν έχει γίνει κάποια συνάντηση για αυτό και αν γίνει θα χρειαστεί να περάσει η καραντίνα.

Οι συζητήσεις με τον Ολιβέιρα πάντως έχουν κρατήσει εδώ και καιρό. Και οι εμφανίσεις του Πορτογάλου δεν είναι καλές, με την ΑΕΚ να κάνει διάφορες σκέψεις μιας και ο παίκτης δεν έχει προσφέρει όλα όσα περίμεναν για τα οποία τον απέκτησαν πριν 1 χρόνο.

Και για αυτό ο Ιλια Ιβιτς σκέφτεται πολλά και όλα τα πιθανά σενάρια ενόψει του Ιανουαρίου, αλλά και ενόψει του επόμενου καλοκαιριού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X