Αντσελότι: «Ο Χάμες ήταν απελπισμένος στη Ρεάλ ήθελε να φύγει»

Αντσελότι: «Ο Χάμες ήταν απελπισμένος στη Ρεάλ ήθελε να φύγει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόφαση του Χάμες Ροντρίγκες να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον μίλησε ο τεχνικός των «εφοπλιστών» Κάρλο Αντσελότι.

Τον λόγο που ώθησε τον Χάμες Ροντρίγκες στην απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στην Έβερτον αποκάλυψε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός προπονητής των «εφοπλιστών», σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε πως ήθελε σαν τρελός τον Κολομβιανό μέσο, που έψαχνε διέξοδο από την Ρεάλ.

«Ο Χάμες ήθελε να βρει μία νέα ομάδα όπου θα έπαιζε περισσότερο σε σχέση με τη Ρεάλ. Πέρασε αρκετά χρόνο στην Ισπανία και τη Μαδρίτη, αλλά δεν έπαιξε όσο θα ήθελε. Ήθελε μία νέα εμπειρία και ήταν απελπισμένος. Ήθελε απεγνωσμένα να φύγει από τη Ρεάλ. Νομίζω πως βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος επειδή με ξέρει και τον ξέρω. Η Έβερτον θέλει να ανέβει επίπεδο, επομένως θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος σύλλογος για να δείξει την ποιότητά του» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο πρώην τεχνικός της Μίλαν και της Ρεάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X