Αποβλήθηκε και τα έβαλε με τον διαιτητή ο Φερέιρα:  «Είμαι στο γήπεδο, δεν είμαι στην εκκλησία»

Οδήγησε την Παλμέιρας στην τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια από όταν την ανέλαβε, ωστόσο δεν έλειψε ο εκνευρισμός για τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ξεσπώντας στη συνέντευξη Τύπου κατά του διαιτητής της αναμέτρησης.

«Δεν είπα τίποτα στον διαιτητή, μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αν τα πορτογαλικά είναι ίδια στην Πορτογαλία και την Βραζιλία, τότε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με απέβαλε αμέσως. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα. Είμαι πρώτα άντρας και μετά προπονητής. Στο τέλος, με όλη την ανθρωπιά και τον σεβασμό που έχω, ζήτησα να μιλήσω με τον διαιτητή και δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ήταν τόσο υπερόπτης», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν καταλαβαίνω την αποβολή μου, γιατί υπάρχει απλά και η προειδοποίηση. Πιστεύω στο Θεό, στην εκκλησία είμαι ήσυχος, αλλά δεν είμαι στην εκκλησία, είμαι στο γήπεδο κι εδώ υπάρχουν συναισθήματα. Σήμερα (σ.σ. χθες) με κυρίευσαν τα συναισθήματά μου και είπα μερικές κουβέντες στον διαιτητή. Του είπα πως “δεν είδες το πέναλτι για εμάς, αλλά είδες αυτό;”. Αλλά για μένα, ακόμη χειρότερη από την αποβολή, ήταν η στάση του μετά. Εγώ πήγα να του μιλήσω σαν άντρας προς άντρα και αυτός αρνήθηκε να μου μιλήσει. Είμαστε άνθρωποι πριν από επαγγελματίες. Και σαν άνδρας, δε μου άρεσε αυτή η συμπεριφορά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X