Βασιλόπουλος: «Θα διεκδικήσω ξανά τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας το 2023»

Παρακάλια από τον Αρη για τον δεύτερο γύρο!

Ο Αρης Βασιλόπουλος θέλει να επιστρέψει στον Δήμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρης Βασιλόπουλος εμφανίστηκε ξανά και δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στα κοινά του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας.

Ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα για να μην μπει η ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA», τόνισε ότι στις εκλογές του 2023 θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την διεκδίκηση του Δήμου, σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα syneidisi.com.

Όσα είπε μεταξύ άλλων για την υποψηφιότητα το 2023

«Η παράταξή μας μετά τις εκλογές προχώρησε σε διαδοχικές συζητήσεις και απολογισμούς των πεπραγμένων μας. Μέσα από αυτές τις διαδικασίες, παρότι υπήρξαν σημαντικές αλλαγές προσώπων στα όργανα της παράταξης, η εμπιστοσύνη που εκφράστηκε από τα μέλη της παράταξής μας στο πρόσωπό μου ήταν καθολική και μου επιτρέπει να συνεχίσω. Με βάση αυτό, ναι, θα είμαι επικεφαλής της Δύναμης πολιτών και στις ερχόμενες εκλογές».

Ο Άρης Βασιλόπουλος ρωτήθηκε και για τη διαγραφή της κ.Παπαλουκά που υπήρξε στενή συνεργάτης του. Δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες και ανέφερε: «Πέραν όσων αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση διαγραφής της, θα προσέθετα μόνο ότι οποιοσδήποτε κινείται ενάντια στις αποφάσεις της πλειοψηφίας της παράταξης δεν μπορεί να είναι μέλος της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X