Παπαχαρτοφύλης: «Η διακοπή θα είναι ταφόπλακα για τα ερασιτεχνικά σωματεία»

Παπαχαρτοφύλης: «Η διακοπή θα είναι ταφόπλακα για τα ερασιτεχνικά σωματεία»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για τις επιπτώσεις του lockdown

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις επιπτώσεις του lockdown στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μίλησαν μεταξύ άλλων στο OPEN ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης και ο παίκτης Ανδρέας Αραπακόπουλος.

Συγκεκριμένα ο Στάθης Παπαχαρτοφύλης σχολίασε πως τα σωματεία αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση και τόνισε πως η διακοπή θα αποτελέσει ταφόπλακα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό: «Αιφνιδιαστήκαμε διότι όλο αυτό το διάστημα λειτουργούσαμε με αυστηρά πρωτόκολλα. Με πρωτόκολλα που ενέκρινε η ίδια η ΟΧΕ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τα οποία τηρούσαμε στον απόλυτο βαθμό. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο ΕΟΔΥ αναγνωρίζει κρούσματα από rapid τεστ και δεν μπορεί αυτό να ισχύσει και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Οι Ερασιτεχνικοί σύλλογοι δεν πρόκειται να επιβιώσουν, θα είναι ταφόπλακα αυτή η απόφαση»

Από την άλλη ο Ανδρέας Αραπακόπουλος ανέφερε: «Είναι απαγορευτικό για μας να μείνουμε δεύτερη φορά στο σπίτι. Δεν είμαστε απλοί χομπίστες, είμαστε αθλητές που δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα. Όχι μόνο η ΑΕΚ αλλά και οι άλλες ομάδες. Δεν είμαστε ασυνείδητοι, δεν ζούμε στη γυάλα, αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα της κατάστασης αλλά πιστεύω πως τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα μπορούμε να επιστρέψουμε ομαλά στην αθλητική μας ζωή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X