Επικίνδυνη αποστολή στο Περιστέρι με φόντο το... αήττητο για την ΑΕΚ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Επικίνδυνη αποστολή στο Περιστέρι με φόντο το... αήττητο για την ΑΕΚ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Περιστέρι, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Μια επικίνδυνη… αποστολή περιμένει την ΑΕΚ στο Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου. Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου (19:30, ΕΡΤ, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), με στόχο να διατηρήσει το εντός συνόρων αήττητο και να παραμείνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας της Basket League.

Μετά τη νίκη απέναντι στην Χάποελ Χολόν για τη φάση των ομίλων του BCL η Ένωση δεν είχε πολύ χρόνο για να προετοιμαστεί, έχοντας μόλις 2 προπονήσεις στα πόδια της ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα στο κλειστό «Α.Παπανδρέου». Παρ’ όλα αυτά, η ψυχολογία όλων εντός των τειχών είναι σε πολύ καλά επίπεδα και στόχος είναι να δοθεί συνέχεια στις νίκες.

Το ερωτηματικό που υπάρχει ενόψει του αγώνα του Σαββάτου ακούει στο όνομα Γιόνας Ματσιούλις. Ο Λιθουανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες τον άφησαν εκτός προπονήσεων και στην Ένωση περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δουν εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους Περιστεριώτες.

Στην αντίπερα όχθη, το Περιστέρι είχε μια εβδομάδα δίχως δράση στο BCL και έτσι άπαντες πήραν «ανάσες» στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα δούλεψαν σε κομμάτια του παιχνιδιού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χρήστο Σαλούστρο, για ακόμα ένα παιχνίδι, λόγω ενός οιδήματος που ταλαιπωρεί τον διεθνή φόργουορντ. Κατά τ’ άλλα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα ή απρόοπτο της τελευταίας στιγμής το Περιστέρι, που θέλει να συνεχίσει με νίκη την πορεία του στην Basket League.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X