Ζόρια-ΑΕΚ: «Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο φέτος»

Ζόρια-ΑΕΚ: «Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο φέτος»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στην Ουκρανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κάνει εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-0, με τα τέρματα του Τάνκοβιτς και του Μάνταλου.

Πλέον, θα πρέπει να διαφυλάξει το σκορ, να μην κινδυνέψει και να φύγει με ένα πολύτιμο διπλό από την Ουκρανία.

Διαβάστε το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Ζόρια-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η διαφορά της ΑΕΚ με την Ζόρια στην ποιότητα είναι εμφανής. Είναι ξεκάθαρο επίσης ότι η ΑΕΚ μπήκε για να κερδίσει και το κάνει. Εχει τρομερή αυτοπεποίθηση στην επίθεση και βρίσκοντας χώρους τιμωρεί την αφέλεια της Ζόρια. Το 3-5-2 επιθετικά λειτουργεί πολύ καλά και με πρωταγωνιστή τον Τάνκοβιτς και τον Μάνταλο και τον Λιβάια από κοντά, η ΑΕΚ έχει σκοράρει 2 γκολ που κάνουν τη διαφορά. Και τώρα καλείται να τα προασπίσει με σταθερή διαχείριση στο ματς, δίχως υπερβολές διότι έχει και ματς με ταξίδι την Κυριακή. Μειονέκτημα για την ΑΕΚ ότι μεσοαμυντικά δίνει χώρους στην Ζόρια που αδυνατεί να φτιάξει επικίνδυνες φάσεις. Εξαιρετικό διάβασμα και στήσιμο για την ΑΕΚ, στο καλύτερο πρώτο ημίχρονο της φέτος.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Ήταν θέμα διάθεσης, πληγωμένου εγωισμού και αποφασιστικότητας. Με αυτά τα στοιχεία μπήκαν οι παίκτες της ΑΕΚ στο ματς, πίεσαν ασφυκτικά τους Ουκρανούς ψηλά, άνοιξαν γρήγορα το σκορ και το… καθάρισαν στο 34′. Τριπλέτα που συνδυάζεται υπέροχα, αυτή των Μάνταλου, Λιβάγια, Τάνκοβιτς στην επίθεση! Αυτό που πρέπει να κάνει η “Ένωση” είναι να μπει με τα ίδια στοιχεία και στο δεύτερο ημίχρονο και με στόχο να πετύχει το τρίτο γκολ και να καθαρίσει για τα καλά την… μπουγάδα. Η άμυνα πάλι κάνει λάθη, αλλά μόνο με τάσεις αυτοχειρίας μπορεί να χαθεί αυτή η νίκη πλέον.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Αυτά τα «τσαφ» πρέπει να τα δει λίγο ο Νεντελτσεάρου, δεν είναι καλό σημάδι. Ευτυχώς δεν το πλήρωσε η ΑΕΚ. Τακτικά ισορροπημένη, με ζήτημα σίγουρα και την ανάγκη διαχείρισης δυνάμεων Κρίστιτσιτς και Σάκχοφ, ποντάρει στην ποιότητα της τριπλέτας μπροστά και αποδεικνύεται πως ποντάρει σωστά. Μακάρι να μην υπάρξουν άλλα τέτοια λάθη σαν αυτό του Ρουμάνου στόπερ στο τέλος του ημιχρόνου κι ακόμη καλύτερα να έρθει κι ένα ακόμη γκολ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ έχει κάνει την πιο ουσιαστική φετινή της εμφάνιση. Προηγείται με 2-0 της Ζόρια και έχει βάλει τις βάσεις για το «τρίποντο» που χρειάζεται για να μπει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Θετικό το γεγονός ότι για περίπου 40′ η «Ένωση» δεν απειλήθηκε αλλά κάποια αστεία λάθη δεν πρέπει να επαναληφθούν. Δραστήριοι και σε πολύ καλό βράδυ Λιβάια, Μάνταλος και Τάνκοβιτς.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Είναι φανερό πως μόνο με την ποιότητα που έχει μπροστά στην επίθεση, η ΑΕΚ κάνει αυτό που πρέπει στην Ουκρανία. Είναι φανερό επίσης πως εάν είχε δυνάμεις και δεν ήταν τόσο κουρασμένη και τόσο υποχρεωμένη να κάνει συντήρηση, θα μπορούσε να πρεσάρει περισσότερο και να είχε κάνει ένα 4-0 στο ημίχρονο. Επίσης θέλει λίγο πιο καθαρό μυαλό, στην κυκλοφορία της μπάλας και όλα θα πάνε όπως πρέπει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Ο αντίπαλος δεν λέει πολλά, αλλά η ΑΕΚ λέει πολλά περισσότερα συγκριτικά με παλιότερα παιχνίδια της. Ικανοποιητική εφαρμογή του σχηματισμού, κυριαρχία στη μεσαία γραμμή με πίεση ψηλά και κλεμμένες μπάλες, περίσσευμα ποιότητας μπροστά για να έρθουν τα γκολ. Νομίζω πως καθάρισε τη νίκη, αλλά θέλει προσοχή.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X