Παναγιωτάρας: «Η ΑΕΚ έχει δουλέψει πάνω σε τρείς σχηματισμούς»

Παναγιωτάρας: «Η ΑΕΚ έχει δουλέψει πάνω σε τρείς σχηματισμούς»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα, Νίκος Παναγιωτάρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα, Νίκος Παναγιωταράς, υποστήριξε πως η ΑΕΚ έχει δουλέψει πάνω σε τρία συστήματα για το αποψινό ματς με την Ζόρια για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Καρέρα δεν ταξίδεψε στην Ουκρανία, για λόγους υγείας και στον πάγκο στη θέση του κάθεται ο Κολονέλο και ο Παναγιωταράς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote:

Αν έχει μιλήσει με τον προπονητή;

«Καταρχάς, να πούμε περαστικά και στον κόουτς και τον Μπακάκη. Είναι μία δύσκολη περίοδος που όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτήν. Οπωσδήποτε το παιχνίδι το έχουμε σχεδιάσει με τον κόουτς. Εχουμε μιλήσει μαζί του πολλές φορές αυτές τις δυο ημέρες που ήμαστε εδώ. Εχουμε σχεδιάσει τα πράγματα με στόχο τη νίκη».

Για την εικόνα του Τάνκοβιτς

«Σίγουρα ήταν κάτι που βοήθησε. Ο Τάνκοβιτς είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανταποκριθεί με τον Μάρκο μπροστά. Είχαμε και την ατυχία με τον Ολιβέιρα. Επιλέξαμε να παίξουμε με αυτόν τον σχηματισμό. Τον Τάνκοβιτς και τον Λιβάγια μπροστά».

Αν μπορεί να αλλάξει το 3-5-2 κατά τη διάρκεια του αγώνα;

«Η ομάδα έχει δουλέψει και στο 4-3-3 και στο 4-2-3-1 και στο 3-5-2. Ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν υπάρξει ανάγκη, μπορούμε να αλλάξει σχηματισμό και να ανταποκριθεί»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X