Ανοιχτό παράθυρο και για την Super League 2

Ανοιχτό παράθυρο και για την Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απόγευμα της Πέμπτης (5/11) αναμένεται να επισημοποιηθεί όπως όλα δείχνουν στη συνέντευξη Τύπου του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά ότι θα συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα της Superleague, της Basket League, αλλά και οι ευρωπαϊκοί αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Παράλληλα όμως υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για να γίνει σέντρα και στη Superleague 2. Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι οι ομάδες θα τηρήσουν κανονικά το πρωτόκολλο της μεγάλης κατηγορίας, κάτι για το οποίο είχε ήδη δεσμευτεί πάντως η Λίγκα με επιστολή της προς τον κ.Χαρδαλιά μεσοβδόμαδα.

Εφόσον πάντως ανάψει το “πράσινο φως”, η εκκίνηση του πρωταθλήματος θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο κάτι για το οποίο είχε ήδη ενημερώσει από χθες η διοργανώτρια αρχή, καθώς βρισκόταν σε αναμονή της σχετικής ΚΥΑ, αλλά κι εξαιτίας των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη με την ΕΡΤ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X