Νίκη για να μείνει στο... παιχνίδι θέλει η ΑΕΚ απόψε με την Ζόρια (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη για να μείνει στο... παιχνίδι θέλει η ΑΕΚ απόψε με την Ζόρια (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παίζει σήμερα με την Ζόρια στην Ουκρανία για την τρίτη αγωνιστική του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ απόψε (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, CosmoteSport 2) στην Ουκρανία κόντρα στην Ζόρια για την τρίτη αγωνιστική του Europa League. Μετά τις ήττες με Λέστερ και Μπράγκα, το τρίποντο σήμερα είναι μονόδρομος για την Ενωση καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βγει εκτός… στόχων. Επιπροσθέτως, ο Δικέφαλος πρέπει να επιστρέψει στα επιτυχή αποτελέσματα και στην Ευρώπη ώστε να χτίζει ψυχολογία καθώς το σερί κακών αποτελεσμάτων είναι μεγάλο. Η αναμέτρηση λαμβάνει χώρα στο «Slavutich – Arena», που δεν είναι η φυσική έδρα της Ζόρια, ενώ απόψε το βράδυ η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί στους 10 βαθμούς Κελσίου.

Τα προβλήματα, ωστόσο, παραμένουν αρκετά για την ΑΕΚ και σήμερα, στο τελευταίο ευρωπαϊκό της ματς πριν την «ανάσα» της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων. Ενώ οι κιτρινόμαυροι έβλεπαν τους τραυματίες τους να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς, «χτύπησε» ο κορωνοϊός για πρώτη φορά την ομάδα καθώς διαγνώσθηκε θετικός ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Μάσιμο Καρέρα έμεινε στην Αθήνα προληπτικά με ελαφρά συμπτώματα.Στον πάγκο της Ενωσης θα καθίσει σήμερα ο Τζιανλούκα Κολονέλο με τη βοήθεια του Νίκου Παναγιωτάρα.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Στην τελευταία του δοκιμή, ο Μάσιμο Καρέρα «έδειξε» τριάδα στην άμυνα για το ματς με την Ζόρια. Αν το ίδιο πλάνο ακολουθήσει ο Κολονέλο απόψε, ο Τσιντώτας θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια με τον Τσιγκρίνσκι σε ρόλο λίμπερο και τους Νεντελτσεάρου-Σβάρνα στο πλάι του. Τον Σάκχοφ με τον Κρίστιτσιτς στον άξονα ελλείψει άλλων χαφ να δώσουν ανάσες στον Ουκρανό και τον Σέρβο, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξί μπακ χαφ, τον Ινσούα αριστερό μπακ χαφ, τον Μάνταλο με τον Τάνκοβιτς στα άκρα και τον Ολιβέιρα στην θέση του σέντερ φορ για το 3-4-3.

Πρόκειται για ένα σύστημα που πάντως μετατρέπεται και σε 3-5-2 με τον Μάνταλο μπροστά από τα χαφ και τον Σουηδό κοντά στον Ολιβέιρα στην γραμμή κρούσης. Οπότε θα μπορεί κατά τη διάρκεια του ματς ο Καρέρα να το διαφοροποιεί ανάλογα τις ανάγκες της ομάδας.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Λάτσι, Χνιντ, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Λιβάγια, Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ.

Το πλάνο της Ζόρια

Το μεγάλο όπλο της Ζόρια, είναι η πίεση. Ο Βίκτορ Σκρίπνικ φροντίζει πάντα να έχει ξεκούραστους τους ποδοσφαιριστές του (μέσω του ροτέισον), ώστε να μπορεί να εφαρμόζει αυτή την πίεση. Είναι δεδομένο ότι κόντρα στην ΑΕΚ και σε αναζήτηση των πρώτων της βαθμών, η ουκρανική ομάδα θα επιχειρήσει από την αρχή να «μπλοκάρει» την κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς Ένωσης, ώστε να μπορέσει να πλησιάσει με καλύτερες προϋποθέσεις στην ελληνική εστία.

Μια πιθανή ενδεκάδα της Ζόρια είναι: Σεβτσένκο, Βέρντιντουμπ, Ιβασινένια, Φαβόροφ, Γκρόμοφ, Χάνα, Γιουρτσένκο, Κομχενόφσκι, Κοτσέρζιν, Γκλάντκι και Καμπάεφ.

Ο διαιτητής του Ζόρια-ΑΕΚ

Ο 41χρονος Σκωτσέζος, Γουίλιαμ Κόλουμ, δάσκαλος στο επάγγελμα, θα είναι ο διαιτητής του αγώνα της ΑΕΚ με την Ζόρια. Είχε βρεθεί ξανά στο δρόμο της «Ένωσης» στις 3 Νοεμβρίου του 2011 και την εντός έδρας ήττα από τη Λοκομοτίβ Μόσχας (1-3) για το Europa League.

Έχει επίσης διευθύνει στις 3/12/2008 το Μέταλιστ-Ολυμπιακός 1-0, στις 18/10/2017 το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 3-1, στις 29/9/2010 το Παναθηναϊκός-Κοπεγχάγη 0-2 και στις 20/8/2009 το ΠΑΟΚ-Χέρενφεϊν 1-1. Επίσης στις 16/10/2012 ήταν στο Σλοβακία-Ελλάδα 0-1 για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X