Στο «μικροσκόπιο» οι 12 κιτρινόμαυροι κόντρα στην Χάποελ Χολόν

Στο «μικροσκόπιο» οι 12 κιτρινόμαυροι κόντρα στην Χάποελ Χολόν
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr περνάει από... κόσκινο τους παίκτες της ΑΕΚ μέσω του μικροσκόπιου του αγώνα του ΟΑΚΑ.

Γιανίκ Μορέιρα: Για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια. Ο Ανγκολέζος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσε για ακόμα ένα παιχνίδι. Έδωσε σκορ και βοήθησε την ΑΕΚ όταν τον χρειαζόταν. Για ακόμα ένα παιχνίδι κομβικός.

Κιθ Λάνγκφορντ: Τα λόγια κάποιες φορές χάνουν την αξία τους. Ο 37χρονος σκόρερ είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Δεν φοβήθηκε να πάρει την ευθύνη όταν η μπάλα έκαιγε και εκτέλεσε την Χάποελ Χολόν με πολλούς τρόπους. Εκπληκτική εκκίνηση για τον ίδιο στο φετινό BCL με 30 πόντους και αρκετές στιγμές μαγείας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο MVP της ΑΕΚ και μια σπουδαία προσωπικότητα.

Γιόνας Ματσιούλις: Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν ήταν καλός, όμως αυτό έχει λογική. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και δεν ήταν σε θέση να βοηθησει. Κάλυψαν την απουσία του οι Χρυσικόπουλος-Γιάνκοβιτς.

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: Στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικός. Έδωσε τεράστια ενέργεια και ώθηση στην άμυνα της ΑΕΚ και βοήθησε από εκεί να έρθει η ανατροπή στην τέταρτη περίοδο. Όλα τα φώτα πάνε στον Λάνγκφορντ, αλλά ο Γιάνκοβιτς ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για να έρθει η σπουδαία εμφάνιση στα τελευταία λεπτά.

Δημήτρης Κατσίβελης: Δεν ήταν καλός και ταλαιπωρήθηκε πολύ στην άμυνα. Φορτώθηκε γρήγορα με 3 φάουλ και έπεσε πλήρως η ψυχολογία του, ενώ ο ΜακΓκι βρήκε 6 πόντους από το μαρκάρισμά του.

Λίνος Χρυσικόπουλος: Βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι. Ξεκίνησε δυνατά απέναντι στην Χολόν και έδωσε λύσεις στην ομάδα του όταν τον χρειάστηκε στην επίθεση. Στη συνέχεια έπεσε η ενέργειά του, όμως σε όλο το παιχνίδι που αγωνίστηκε ήταν θετικός.

Νίκος Ζήσης: Είναι η ήρεμη δύναμη της φετινής ΑΕΚ. Δεν θα κάνει κάποια πολύ φαντεζί ενέργεια, όμως όταν πρέπει θα βγει μπροστά και θα δώσει τη δύση. Όπως έκανε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπως έκανε στο τέλος του αγώνα και καθόρισε εν πολλοίς τις ισορροπίες. Τεράστια υπόθεση η παρουσία του, κάτι που φάνηκε για ακόμα ένα παιχνίδι.

Νίκος Γκίκας: Άρχισε το παιχνίδι στην πεντάδα της ΑΕΚ και είχε θετική εικόνα. Μοίρασε σωστά τη μπάλα, ήταν ορεξάτος και σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό ήταν η μέρα με τη… νύχτα. Πολύ θετική εμφάνιση πλαισίωσε τον Λάνγκφορντ και τον Μορέιρα επιθετικά και ήταν άκρως αξιόπιστος.

Ματ Λοτζέσκι: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη μεν, όμως όταν η ΑΕΚ χρειάστηκε σουτ ο Λοτζέσκι ήταν εκεί για να εκτελέσει από την περιφέρεια. Σταδιακά δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του και αυτό είναι το μεγαλύτερο πλας της ΑΕΚ για τη συνέχεια.

Δημήτρης Μαυροειδής: Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Νίκος Ρογκαβόπουλος: Μεγάλο κεφάλαιο η παρουσία του στην ομάδα. Ο «Ρόγκα» έπαιξε για ακόμα μια φορά πάνω από 20 λεπτά και έχει σταθεροποιήσει τον εαυτό του ανάμεσα στα βασικά γρανάζια του ροτέισιον. Πολλή ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, ενώ το γεγονός πως ο Λάνγκφορντ έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία του σημαίνει πολλά.

Μάρκους Σλότερ: Για ένα ημίχρονο και… κάτι ήταν φανερά εκτός ρυθμού. Στο τέλος όμως οι δικές του καλές άμυνες οδήγησαν στην ανατροπή, μαζί με τον Γιάνκοβιτς. Έδειξε κάτι από τον περσινό καλό Σλότερ και αυτό αποτέλεσε μεγάλο κέρδος για την Ένωση.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X