Η Cosmote ΤV για το Ζόρια-ΑΕΚ (VIDEO)

Η Cosmote ΤV για το Ζόρια-ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το τρέιλερ της Cosmote TV για το Ζόρια-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Ζόρια, στην Ουκρανία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, μία αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από την Cosmote TV. Το ίδιο θα συμβεί και για το ματς του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν.

Mε δύο αναμετρήσεις απέναντι στην Αϊντχόφεν και τη Ζόρια, αντίστοιχα, οι οποίες θα μεταδοθούν την Πέμπτη 5/11 ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV, όπως και 10 ακόμα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής.

Πρώτος σταθμός των τηλεθεατών πριν από την έναρξη των παιχνιδιών, είναι το «UEFA Europa League Show» (18.00 COSMOTE SPORT 1HD & YouTube) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν βίντεο και συνεντεύξεις που αφορούν στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, ενώ από το πρόγραμμα δε θα λείψει πλούσια θεματολογία για την προετοιμασία των δύο ελληνικών ομάδων και η δραστηριότητά τους στο χώρο των social media.

Λίγο πριν από τη σέντρα του ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν (19.55, COSMOTE SPORT 3HD), θα πραγματοποιηθεί ζωντανή σύνδεση με το γήπεδο της Τούμπας. Εκεί θα βρίσκεται ο Κώστας Ψάρρας με καλεσμένο τον πρώην παίκτη και προπονητή του «Δικέφαλου του Βορρά» Γιώργο Γεωργιάδη, για να σχολιάσουν τα δεδομένα του αγώνα. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα τελευταία νέα των αντιπάλων, οι ενδεκάδες, ενώ θα προβληθούν δηλώσεις και αποκλειστική συνέντευξη του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ζίφκο Ζίφκοβιτς.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς η σκυτάλη θα δοθεί στο postgame που θα βγει από την Τούμπα με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Στο πρόγραμμα των COSMOTE SPORT καναλιών, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα βρουν επίσης pregame (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & YouTube) για τον αγώνα Ζόρια-ΑΕK (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV στην Ουκρανία Αντρέα Παλομπαρίνι και Πάνος Μάλαμας, θα περιγράψουν σε ζωντανή σύνδεση το κλίμα στους δύο πάγκους, ενώ θα παρουσιάσουν τα τελευταία νέα της αναμέτρησης και τις ενδεκάδες.

Ο απόηχος του Ζόρια-ΑΕΚ, οι δηλώσεις παικτών και προπονητών, καθώς και το ρεπορτάζ για τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας θα ακολουθήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους, μέσα από το «UEFA Europa League Show» (00.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Τέλος, η εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό» (19.55, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη, θα βρίσκεται επίσης στη διάθεση των τηλεθεατών, ενημερώνοντας ζωντανά για τις εξελίξεις όλων των ματς της 3ης ημέρας της φάσης των ομίλων.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 5/11:

ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν 19.55  COSMOTE SPORT 3HD 5ος
Ομόνοια-Γρανάδα COSMOTE SPORT 4HD 5ος
Μπενφίκα-Ρέιντζερς COSMOTE SPORT 5HD 4ος
Λουντογκόρετς-Τότεναμ COSMOTE SPORT 7HD 10ος
Χάποελ Μπερ Σεβά-Λεβερκούζεν COSMOTE SPORT 8HD 3ος
Ρόμα-Κλουζ COSMOTE SPORT 9HD 1ος
Ζόρια-ΑΕΚ  22.00 COSMOTE SPORT 2HD 7ος
Λέστερ-Μπράγκα COSMOTE SPORT 4HD 7ος
Άρσεναλ-Μόλντε COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K 2ος
Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Τελ Αβίβ COSMOTE SPORT 7HD 9ος
Μίλαν-Λιλ COSMOTE SPORT 8HD 8ος
Χόφενχαϊμ-Σλόβαν Λίμπερετς COSMOTE SPORT 9HD 12ος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X