Λουτσέσκου: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι στο επίπεδο που χρειάζεται για να κατακτήσει το Champions League»

Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε! Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Για μένα ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου Μιρτσέα Λουτσέσκου ο οποίος ανέφερε πως οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν φέτος να κατακτήσουν το Champions League.

Μόλις 8 βαθμούς σε αγωνιστικές είναι ο απολογισμός που έχει η Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της φετινής La Liga, το οποίο είναι το χειρότερό της.

Ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου Μιρτσέα Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε για την αναμέτρηση κόντρα στους «μπλαουγκράνα», αλλά και για την εικόνα που αυτοί παρουσιάζουν ανέφερε τα εξής:«Μετά την βαριά ήττα με 8-2 από την Μπάγερν πέρυσι, ήταν κατανοητό σε όλους ότι η Μπαρτσελόνα ήθελε να κάνει αλλαγές στην ομάδα. Εχουν μία ομάδα με ταλαντούχους παίκτες αλλά απαιτείται χρόνος για να δέσει το σύνολο. Δε νομίζω όμως ότι η Μπαρτσελόνα είναι στο επίπεδο που χρειάζεται για να φτάσει φέτος στην κατάκτηση του Champions League. Η Μπάγερν, η Μάντσεστε Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν για μένα είναι τα φαβορί. Ένας νέος προπονητής χρειάζεται τουλάχιστον έξι μήνες για να μάθει την ομάδα. Στο Champions League μπορεί να τα πάει λίγο καλύτερα απ’ ότι στο πρωτάθλημα γιατί οι αντίπαλοι της στη La Liga, έχουν μάθει πλέον το πως παίζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X