Αρης-ΑΕΚ: Εκτός... κάδρου και το Πανθεσσαλικό - Πιθανή η αναβολή του αγώνα

Αρης-ΑΕΚ: Εκτός... κάδρου και το Πανθεσσαλικό - Πιθανή η αναβολή του αγώνα
Photo Credits: INTIME

Στα... κόκκινα και ο Νομός Μαγνησίας - Ολα τα δεδομένα για το ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά αναφορικά με τον αγώνα της Κυριακής (19:30) της ΑΕΚ με τον Άρη για την 8η αγωνιστική της Super League, καθώς υπάρχει δυσκολία στην εύρεσης έδρας.

Η αναμέτρηση τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στον… αέρα λόγω του lockdown που επιβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη και η τελική απόφαση θα ληφθεί στο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στη Λίγκα.

Αυτή την ώρα, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε διαρκή επαφή αναζητώντας τρόπους για την αποφυγή του σεναρίου αναβολής του αγώνα.

Ο Άρης βρέθηκε σε παρόμοια θέση και πριν από περίπου τρεις εβδομάδες λόγω των εργασιών αποκατάστασης του προβλήματος στον χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης». Τότε, πρώτη επιλογή ήταν το Αλκαζάρ και δεύτερη το Πανθεσσαλικό Στάδιο, ωστόσο οι εντός έδρας αγώνες της Λάρισας και του Βόλου τον υποχρέωσαν να αποταθεί στη λύση των «Ζωσιμάδων» και ο αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης έγινε στην πόλη των Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, τόσο η Λάρισα όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζονται εντός έδρας άρα το σενάριο χρησιμοποίησης του Αλκαζάρ ή των «Ζωσιμάδων» δεν εμπεριέχει καμία πιθανότητα πραγματοποίησης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει το Σάββατο εντός με τον Παναιτωλικό και είναι απίθανο να επιτραπεί να γίνει κι άλλος αγώνας την Κυριακή.

Εφόσον αποφασιστεί η διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ και αποκλειστεί η περίπτωση του «Κλ. Βικελίδης», τότε μοναδική λύση είναι αυτή του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Νομός Μαγνησίας είναι στο κόκκινο κι αυτή η λύση απομακρύνεται από το προσκήνιο και πλέον η αναβολή του αγώνα είναι πιθανή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X