Ελεονώρα Μελέτη: Ο Alpha «έκαψε» το πιο δυνατό χαρτί που είχε με την διαχείριση της κρίσης

Ελεονώρα Μελέτη: Ο Alpha «έκαψε» το πιο δυνατό χαρτί που είχε με την διαχείριση της κρίσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο χρόνια πριν η Ελεονώρα Μελέτη βρισκόταν στο ξεκίνημα μιας θριαμβικής πορείας στο κομμάτι του late night, εκεί όπου έδινε στον Alpha απόλυτη κυριαρχία στη ζώνη σε επίπεδο τηλεθέασης, μα και ποιοτικά ήταν πολύ πάνω από προκατόχους στο είδος.

Ένα χρόνο μετά οι Άγριες Μέλισσες που έγιναν φαινόμενο, έδιναν τρομερό lead in στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ παράλληλα οι καλεσμένοι ηθοποιοί από τη σειρά που είχε, ανέβαζαν τα νούμερα τηλεθέασης κοντά στο 30%. Αριθμός που είχε να εμφανιστεί σε late night από το Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο το 2011 κι ενδεχομένως και στις πολύ αρχές του The 2Night Show.

Η εκπομπή της Ελεονώρας πορευόταν με την ίδια συνταγή, όμως οι τηλεοπτικές συνθήκες είχαν αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που δεν υπήρχε η ίδια ανταπόκριση. Κάπου τον Μάρτιο έσκασε η πρώτη καραντίνα, το ενδιαφέρον του κόσμου για ψυχαγωγία γενικώς χάθηκε και έμελλε να τελειώσει με τρόπο δυσανάλογο το Μεσάνυχτα της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X