Ερευνα από UEFA για την δήλωση σοκ παράγοντα της Καραμπάχ: «Θάνατος σε όλους τους Αρμένιους»

Ερευνα από UEFA για την δήλωση σοκ παράγοντα της Καραμπάχ: «Θάνατος σε όλους τους Αρμένιους»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρευνα έχει ξεκινήσει η UEFA μετά την σοκαριστική δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας της Καραμπάχ Νουρλάν Ιμπραχίμοφ που ευχήθηκε θάνατο σε όλους τους Αρμένιους, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Η εμπόλεμη κατάσταση ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία και η δήλωση παράγοντα της Καραμπάχ αποτελεί αντικείμενο έρευνα που άνοιξε η UEFA.

Σύμφωνα με καταγγελία της Ομοσπονδίας της Αρμενίας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Καραμπάχ, Νούρλαν Ιμπραχίμοφ σε ποστ του στα social media έγραψε: «Θάνατος σε όλους τους Αρμένιους, νέους και γέρους, χωρίς διακρίσεις» ενώ στο εν λόγω κείμενο δικαιολογούσε και την Γενοκτονία των Αρμενίων από την Τουρκία το 1915 και 1916.

Ο Ιμπραχίμοφ μετά από λίγα λεπτά… κατέβασε το συγκεκριμένο ποστ το οποίο φυσικά και κάποιοι πρόλαβαν να κρατήσουν ως απόδειξη. Μάλιστα ξεκίνησε και μία αίτηση με υπογραφές από Αρμένιους που ζητάνε την αποβολή της Καραμπάχ απ’ όλες τις ευρωπαικές διοργανώσεις.

Η Καραμπάχ λόγω της εμπόλεμης κατάστασης δεν αγωνίζεται στην φυσικά της έδρα, στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά εκτός χώρας, όσον αφορά τα παιχνίδια της για το Europa League. Μάλιστα για τον αγώνα της με την Βιγιαρεάλ (1-3) χρησιμοποίησε το γήπεδο της Μπασακσεχίρ στην Τουρκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X