ΑΕΚ: Πέντε συνεχόμενα ματς για τους Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς

ΑΕΚ: Πέντε συνεχόμενα ματς για τους Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς
Photo Credits: INTIME

Χωρίς ανάσα παίζουν οι Γεβγέν Σάκχοφ και Νέναντ Κρίστισιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχόμενα ματς με την ΑΕΚ για τους Γεβγέν Σάκχοφ και Νέναντ Κρίστισιτς.

Ο τραυματισμός του Αντρέ Σιμόες, αλλά και οι γνωστές απουσίες από την αρχή της χρονιάς του Ντάμιαν Σιμάνσκι και του Κώστα Γαλανόπουλου (έχουν επιστρέψει και οι δύο πλέον), έχουν οδηγήσει τους Σάκχοφ και Κρίστισιτς να παίζουν δίχως ανάσα.

Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ έχουν παίξει πέντε συνεχόμενα ματς, αυτά κόντρα σε ΠΑΟΚ, Μπράγκα, ΠΑΣ Γιάννινα, Λέστερ και ΟΦΗ.

Δύο παίκτες που φημίζονται για τα χιλιόμετρα που καταγράφουν στο γήπεδο αναγκάζονται τον τελευταίο καιρό να παίζουν Πέμπτη-Κυριακή συνεχόμενα ματς και παρόλα αυτά να τα πηγαίνουν περίφημα.

Μάλιστα και στα πέντε αυτά τα ματς και οι δύο παίκτες έχουν παίξει από 90 -σχεδόν- λεπτά, καθώς μόνο ο Σάκχοφ βγήκε κόντρα στη Λέστερ στο 86′ για να μπει ο Σαμπανάτζοβιτς.

Ο Μάσιμο Καρέρα είχε για τελευταία φορά διαθέσιμο τον Αντρέ Σιμόες στο ματς με τον Ατρόμητο, έπειτα ακολούθησε η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Μετά την επιστροφή οι επιλογές για τα χαφ έχουν μειωθεί, καθώς ο Πορτογάλος υπέστη θλάση και ακόμα δεν έχει επιστρέψει.

Τα ματς που ακολουθούν

Το δύσκολο πρόγραμμα για την ΑΕΚ συνεχίζεται, καθώς ακολουθούν δύο δύσκολες -και κρίσιμες- εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Ζόρια στην Ουκρανία και με τον Αρη στο «Κλ.Βικελίδης».

Δύο ματς στα οποία η Ενωση καλείται να πάρει τη νίκη για να κρατηθεί ψηλά στο πρωτάθλημα και να παραμείνει ζωντανή στην προσπάθεια που κάνει για να προκριθεί στους «32» του Europa League.

Μετά απ’ αυτά τα δύο ματς θα υπάρξει διακοπή, λόγω εθνικών, με τον Μάσιμο Καρέρα μετά την διακοπή να βλέπει και τον Σιμόες να επιστρέφει.

Προς το παρόν σε αυτά τα δύο ματς είναι άγνωστο αν ο Ιταλός προπονητής θα δώσει ανάσες σε κάποιον από τους Σάκχοφ, Κρίστισιτς, καθώς αν και έχουν επιστρέψει οι Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, έχουν αρκετούς μήνες να αγωνιστούν σε επίσημο ματς και η κρισιμότητα των αγώνων ίσως αποτρέψει τον Καρέρα από το να κάνει κάποια δοκιμή. Να υπενθυμίσουμε επιπλέον πως ο Σιμάνσκι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Ζόρια, καθώς δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X