Στο μικροσκόπιο οι 15 κιτρινόμαυροι του ματς με ΟΦΗ

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι του ματς με τον ΟΦΗ:

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στην φάση που γκολ που δέχεται η ΑΕΚ, δεν έχει κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης. Από εκεί και πέρα, όσες φορές χρειάστηκε, ήταν παρών. Σταθερός και με αντανακλαστικά έτοιμα, στην φάση με το σουτ του Λυμπεράκη έξω από την μεγάλη περιοχή στο δεύτερο ημίχρονο.

Παουλίνιο Μότα: Επέστρεψε στο βασικό σχήμα και είναι αλήθεια πως είχε διάθεση και προσπάθησε να κάνει δουλειά από την πλευρά του και στα δυο κομμάτια του παιχνιδιού. Τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο επιθετικό. Παρόλα αυτά δεν του βγήκαν πράγματα στην επίθεση, δεν πέρασε σωστές μπάλες, ενώ έχασε και μονομαχίες στην άμυνα.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Συνεχίζει να κρατάει ο Ρουμάνος την θέση του βασικού στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Και κάθε φορά δείχνει όλο και περισσότερο να βρίσκει τον αγωνιστικό του ρυθμό. Αυτή την φορά μάλιστα, ο «Νέντε» έδειξε πως είναι δυνατός και στο ψηλό παιχνίδι στην επίθεση, καθώς ήταν ο παίκτης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Όμως και στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν πολύ καλός και σταθερός.

Νασίμ Χνιντ: Σε αντίθεση με τον «παρτενέρ» του, ο Τυνήσιος στόπερ δεν ήταν σε καλό απόγευμα. Κάνει λάθος διώξιμο της μπάλας στην φάση του γκολ του ΟΦΗ, καθώς επί της ουσίας στρώνει την μπάλα στον σκόρερ. Και γενικώς ήταν ασταθής και έχασε πολλές μονομαχίες. Μεταξύ αυτών και μια από τον Γιάννου στο δεύτερο ημίχρονο, που λίγο έλλειψε να καταλήξει στα δίχτυα.

Έλντερ Λόπες: Δεν είναι σε καθόλου καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα ο Πορτογάλος μπακ και αυτό του βγήκε πολύ στο χθεσινό ματς. Ο Λόπες σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, ήταν αρνητικός. Επιπόλαιος με την μπάλα στα πόδια του, με κακές επιλογές και με χαμένες μονομαχίες από την πλευρά του. Ενώ δεν βοήθησε και καθόλου στην επιθετική λειτουργία.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Είναι φανερό πως ο Σέρβος χαφ έχει περάσει πλέον στα… κόκκινα, ως προς τις δυνάμεις και την ενέργεια του. Από τα συνεχόμενα ματς κουβαλάει πολύ κούραση. Και φαίνεται. Παρόλα αυτά ο Κρίστιτσιτς και στο χθεσινό παιχνίδι, έτρεξε πολύ και έβγαλε πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή. Έστω και αν φανερά δεν είχε τόσο πολλές δυνάμεις. Δεν σταμάτησε καθόλου να παλεύει.

Γεβχεν Σάκχοφ: Ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Αφενός διότι έβαλε μια γκολάρα, με την οποία έδωσε στην ΑΕΚ το προβάδισμα στο σκορ. Αφετέρου διότι δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να βρίσκεται σχεδόν παντού μέσα στο γήπεδο. Έκοβε, μοίραζε, πρέσαρε, σαν να μην έχει καν συνεχόμενα 90άλεπτα εδώ και περίπου έναν μήνα.  Ήταν πραγματικά εντυπωσιακή η παρουσία του Ουκρανού χαφ σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Πέτρος Μάνταλος: Για ακόμα ένα ματς, ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν βρήκε χώρους και άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες, ήταν και η στιγμή που η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει και να απλώνει σωστά την επιθετική της λειτουργία. Έδωσε την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης από τον Ντεντελτσεάρου, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο πάλεψε πολύ και ήταν πολύ συνεπής ακόμα και στις βοήθειες που έδινε στο ανασταλτικό κομμάτι.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Δεν ήταν στο καλό του απόγευμα ο Καρίμ, παρότι δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να κυνηγάει φάσεις και κάποιες φορές μάλιστα χρειάστηκε να φτάσει πολύ πίσω, για να ξανακερδίσει χαμένη μπάλα. Όμως ουσιαστική βοήθεια στην επιθετική λειτουργία δεν κατάφερε να προσφέρει και δεν έγινε σε καμία στιγμή επικίνδυνος.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ξεκίνησε βασικός αυτή την φορά, στο αριστερό άκρο της επίθεσης της ΑΕΚ. Μπήκε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση απ’ όσα έκανε την περασμένη Πέμπτη. Προσπάθησε να πάρει προσπάθειες από την πλευρά του. Ωστόσο δεν του βγήκαν οι φάσεις, παρόλο που τις κυνήγησε. Ξόδεψε πολλή ενέργεια, άλλαξε πλευρές, όμως οι προσπάθειες που πήρε, δεν του βγήκαν.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Δεν ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και έχασε εύκολα κάποιες φάσεις. Όμως όσο περνούσε η ώρα, τόσο έμπαινε όλο και περισσότερο μέσα στο ματς. Στάθηκε όμως άτυχος. Ένα εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή, κτύπησε στο δοκάρι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ένα πλασέ από το πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, το έβγαλε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

Μάρκο Λιβάγια: Ήταν η πρώτη κίνηση του Καρέρα από τον πάγκο. Και είναι γεγονός πως ο Λιβάγια μπήκε στο γήπεδο πολύ φορτσάτος και μεγάλη διάθεση για να βοηθήσει την ομάδα. Πέτυχε ένα γκολ, που θα πρέπει να ψάξει κανείς πολύ προσεκτικά για να βρει γιατί ακυρώθηκε. Και γενικώς βοήθησε σημαντικά ώστε να μπορέσει να βάλει η ΑΕΚ τον ΟΦΗ στην περιοχή του και να βρει το γκολ της νίκης.

Νέλσον Ολιβέιρα: Αντικατέστησε τον Καρίμ στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ. Είχε και αυτός διάθεση για να μπορέσει να βοηθήσει και μπήκε μέσα σε φάσεις. Όμως και πάλι δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Είχε ένα σουτ που πέρασε άουτ και ένα ακόμα που πήγε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Εμανουέλ Ινσούα: Κίνηση του Καρέρα στο φινάλε του ματς για να μπορέσει επιτέλους να κλείσει την τρύπα στο αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Και το πέτυχε καθώς από την στιγμή που μπήκε ο Αργεντινός στο γήπεδο, ο ΟΦΗ σταμάτησε να γίνεται απειλητικός από την πλευρά εκείνη.

Στράτος Σβάρνας: Ενίσχυση στην άμυνα και αλλαγή σχηματισμού για τα τελευταία λεπτά, με την είσοδο του διεθνή στόπερ. Βοήθησε ώστε να μπορέσει να φτάσει η ΑΕΚ με ασφάλεια, μέχρι και το φινάλε του παιχνιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X