Πειρατές: Με αγωνία, ελπίδα και πίστη στην ΑΕΚ

Πειρατές: Με αγωνία, ελπίδα και πίστη στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

✓ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ… τελευταίες στιγμές του φετινού Πρωταθλήματος. Στιγμές γεμάτες με υψηλά επίπεδα αγωνίας για τον κόσμο μας. Μια αγωνία δικαιολογημένη θα λέγαμε στη φάση που βρεθήκαμε, από τη στιγμή που… αδικαιολόγητα χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία, την περασμένη Τετάρτη, για να έχουμε “καθαρίσει” υπέρ μας την υπόθεση Τίτλος! Ο χρόνος όμως δεν γυρνάει πίσω, οπότε προχωράμε…

✓ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ Α.Ε.Κ να πράξουμε αυτό που πρέπει ως την ύστατη ώρα. Να νικήσουμε τη Λαμία στην έδρα μας και να κατακτήσουμε και αυτούς τους 3 βαθμούς. Από κει και πέρα όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι στο χέρι μας η όποια κατάληξη. Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση πολεμάμε ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ για το στόχο μας κι όπου βγει. Από την πλευρά μας να σημειώσουμε επιπρόσθετα πως δεν παύουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Γιατί πάντοτε πιστεύουμε στην Α.Ε.Κ αλλά και στην πανταχού παρούσα… ποδοσφαιρική δικαιοσύνη!!!

✓ ΙΔΩΜΕΝ… Όμως θα θέλαμε να δούμε και τους υπόλοιπους ανταγωνιστές και ειδικότερα τον “εξής έναν”, να αντιμετωπιστεί από τον αντίπαλό του όπως και εμείς από τους δικούς μας αντιπάλους. Κυριακή κοντή γιορτή για όλους και για όλα. Σε κοινή θέα άπαντες!!! Οι Απόκριες πέρασαν, να δούμε αν μας τέλειωσαν ή όχι και οι μασκαράδες.

✓ ΤΟ SOLD OUT ΣΤΟ ΝΑΟ φανερώνει τη χαλύβδινη δύναμη του Ενωσίτικου Λαού και παράλληλα την ακατάβλητη πεποίθησή του ότι η Α.Ε.Κ είναι εδώ, δυνατή και μάχιμη υπό όλες τις συνθήκες. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, το μέλλον μάς ανήκει κόντρα (και) στις όποιες δυσμενείς συγκυρίες μπορεί να συναντήσουμε στην πορεία μας. Τα θεμέλια, πλέον, είναι γερά και ακλόνητα!

✓ Η ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ μάς γέμισε πίκρα. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο ούτε θα προσποιηθούμε ότι δεν… τρέχει τίποτε μετά το 2-0 εις βάρος μας. “Δεν ήμασταν ΑΕΚ” -αυτή τη φορά- μέσα στην έδρα του προαιώνιου που σε προηγούμενες φάσεις είχαμε εύκολα αλώσει! Η ευθύνη βαραίνει τους πάντες, κυρίως τεχνικό τιμ και παίχτες, αλλά δεν είναι η στιγμή για περαιτέρω αναλύσεις. Η μάχη δεν τελείωσε, άρα, όπως προαναφέραμε, προέχει το παρόν! Όλα τ’ άλλα μετά…

✓ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ! Δείτε τα γεγονότα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας! Βόρειοι και Νότιοι… Δυτικοί και Ανατολικοί… απατ-αιώνιοι, έχουν ανακαλύψει τον “μεγάλο εχθρό” στο πρόσωπο της Α.Ε.Κ. Ποιοί ;;; Αυτοί που τα ‘χουν κάνει πλακάκια, σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, οι δήθεν “εχθροί” που τελικά αποδείχτηκαν αληθινά τακίμια. Και βέβαια το γαϊτανάκι σέρνουν και οι τριγύρω κολαούζοι τους που “καταπίνουν την κάμηλον και διυλίζουν τον κώνωπα” όταν βέβαια πρόκειται για την Α.Ε.Κ. Αλλά αυτοί είστε!!! (ήσασταν και θα είστε για πάντα).

✓ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ… Όπως και να ‘χει, κι όποια κι αν είναι η κατάληξη στο φετινό ποδοσφαιρικό μαραθώνιο, το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για το πιο ανταγωνιστικό και κατ’ επέκταση το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Όχι ότι φτάσαμε στο σημείο να “ιαθεί” το χιλιολαβωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο (είναι μακρύς ακόμη ο δρόμος) αλλά όπως και να το κάνουμε είναι κι αυτό ένα σημαντικό στοιχείο προόδου που δεν μπορεί να μην το αναφέρουμε καθώς οι συγκρίσεις με το παρελθόν είναι αναπόφευκτες. Και η Α.Ε.Κ είναι εκείνη που συνέβαλε καταλυτικά σε αυτό.

✓ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!  100 χρόνια περήφανης ένδοξης Ιστορίας που όμοιά της καμία άλλη Αθλητική Οντότητα δεν έχει! Οι Ξεριζωμένοι έφτιαξαν Ομάδα που νίκησε τον πανδαμάτωρ χρόνο, οι Πεσμένοι ξανασηκώθηκαν, οι Ηττημένοι έγιναν και πάλι Νικητές! Η Α.Ε.Κ θα συγκινεί, θα εμπνέει και θα ξεσηκώνει κάθε γνήσια ψυχή. Παντός καιρού και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ:  Ίνδαλμα, Σύμβολο, για το Κιτρινόμαυρο Οπαδικό Κίνημα και γενικότερα για το Λαό και την Οικογένεια της Α.Ε.Κ. Ο Μιχάλης δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ και ούτε η μνήμη του θα αμαυρωθεί. Και η παλλαϊκή απαίτηση για την τιμωρία των ναζιστών φονιάδων δεν θα πάψει ποτέ να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων μας. Αλησμόνητος- Αθάνατος!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία.

✓VENCEREMOS PIRATES! Ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ… Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

Πειρατές: Με αγωνία, ελπίδα και πίστη στην ΑΕΚ

 

*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Η Α.Ε.Κ πάνω απ’ όλους μας! Ανεξαιρέτως! Γιατί η Ιδέα πρέπει να βρίσκεται παντοτινά σε πρώτο πλάνο!

* Ε ρε και να ‘ρθουν τα πάνω κάτω την Κυριακή. Ε ρε ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

* Ελεεινή η προπαγάνδα κατά της Α.Ε.Κ και του Δ. Μελισσανίδη από τα γνωστά και μη εξαιρετέα ελεεινά κέντρα και παράκεντρα. Φοβούνται γι’ αυτό λυσσάνε. Διότι ξέρουν ότι το αλήστου μνήμης “this is aekaki” πέθανε δια παντός και η αληθινή ισχυρή Α.Ε.Κ της Νέας Φιλαδέλφειας θα στοιχειώνει τον ένοχο ύπνο τους για πολλά-πολλά χρόνια.

* Αν (όμως) η Α.Ε.Κ δεν αποκτήσει δικό της Μέσο Ενημέρωσης θα είναι έρμαιο των γκεμπελιστών τηλε-φονιάδων κάθε απόχρωσης. Επίγει-επιβάλλεται να κινηθεί η ηγεσία της Ομάδας προς αυτή την κατεύθυνση.

* Νίκο Αγγελίδη, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία κιτρινόμαυρε αδερφέ μας. Ξέρουμε ότι είσαι ένας αγνός και αληθινός αγωνιστής και στην Α.Ε.Κ αλλά και στον κοινωνικό στίβο.

* Κι αυτή η γριά εταίρα η… Ευρώπη μέχρι πότε θα κλείνει τα μάτια μπροστά στην αδικία και τον ανθρώπινο πόνο;;; Αλλά θα μας πείτε και πότε τα είχε ανοιχτά!

* Η νεολαία όλου του κόσμου εξεγείρεται για την σφαγή στην Παλαιστίνη. Από την καρδιά της Αμερικής μέχρι το τελευταίο άσημο κρατίδιο οι στεντόρειες κραυγές διαμαρτυρίας συγκλονίζουν ολόκληρο τον πλανήτη!

* Τα άδεια κεφάλια έχουν προμετωπίδα το… “no politica”!

* Γούστο είχε το φιλικό των δύο γάβρων. Γέλασε όλη η Ελλάδα.

* Ας ελπίσουμε μην δούμε και άλλο… φιλικό σε τοπικό επίπεδο!

* Πάει κι ο αντιπρόεδρος. Τι συμφορά κι αχαριστία, αχ κακούργα κενωνία!

* Κουίζ: ποιος πειρατής είναι τόσο αισιόδοξος και βέβαιος για τον Τίτλο που παρήγγειλε ήδη αρνί, κρασιά και λοιπά εδέσματα τονίζοντας, όμως, ότι θα τα απολαύσουν αποκλειστικά και μόνον οι έχοντες πίστιν;;; !!!

* Καλή ομάδα η Φιορεντίνα. Μένει και να το αποδείξει-επιβεβαιώσει!

* Το Γήπεδο της Α.Ε.Κ έγινε με αίμα και ανείπωτες θυσίες. Η Πολιτεία οφείλει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περιφρουρήσει το στολίδι της Α.Ε.Κ και του ελληνικού αθλητισμού. Δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία απέναντι στα εκατομμύρια οπαδών της Α.Ε.Κ σε περίπτωση βανδαλισμών από… “ούγκανους”.

* Να μη μαγαριστεί ο Ναός! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουν γνώσιν οι φύλακες από την Επίσημη Α.Ε.Κ.

* “Εάν κάποιος πιστεύει ότι η ρομαντική προσέγγιση της ΑΕΚ είναι ένα κλισέ που το αφήσαμε πίσω στις δεκαετίες του 60’ και του 70’, αυτό είναι πρόβλημα του. Ρομαντισμός και ΑΕΚ είναι αξίες αιώνια συνδεδεμένες.” (Ένα εξαιρετικό παλαιότερο σχόλιο από τη στήλη του συνενωσίτη Παναγιώτη Αλιατά)

* 30+ χρόνια “Πειρατές του Ονείρου”:  προχωράμε απτόητοι και μάχιμοι με οδηγό τις αρχές μας και την ανιδιοτελή αγάπη μας για την Α.Ε.Κ.

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Μιχάλη Κατσούρη το θέλαμε αυτό το Πρωτάθλημα. Για σένα αδερφέ μας! Είθε…

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X