ENWSI TV: Ολο το βράδυ εκπομπή για το ΑΕΚ-ΟΦΗ

ENWSI TV: Ολο το βράδυ εκπομπή για το ΑΕΚ-ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Το ENWSI TV σε αγωνιστικούς ρυθμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV μπαίνει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η Ενωση υποδέχεται απόψε (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1), τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος προέρχεται από την ήττα από την Λέστερ, αλλά και από την νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα την προηγούμενη Κυριακή. Με ένα ακόμα τρίποντο σήμερα, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θέλει να χτίσει ένα σερί νικών για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία μέχρι να επιστρέψουν και οι πολύτιμοι παίκτες της που απουσιάζουν λόγω τραυματισμών.

Το ENWSI TV, όπως σας έχει… συνηθίσει τώρα τελευταία δεν απουσιάζει από τέτοιες βραδιές. Το Pre Game ξεκινάει στις 18:30 με συντονιστή τον Σταύρο Καζαντζόγλου και τους Πάνο Λούπο, Κώστα Τσίλη, Σταμάτη Βούλγαρη που θα αναλύσουν το πλάνο του Καρέρα για το ματς τους Κρητικούς, αλλά και τις προβλέψεις τους για το παιχνίδι.

Ενώ στις 21:45 ανοίγουν οι κάμερες για το Post Game του ΑΕΚ-ΟΦΗ. Ο Σταύρος Καζαντζόγλου θα είναι ξανά ο συντονιστής ενώ μαζί του θα έχει τους Τάσο Καπετανάκο, Σταμάτη Βούλγαρη και Τάσο Τσατάλη για να συζητήσουν όσα θα έχουν συμβεί στην αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X