Χτίζει σερί νικών η ΑΕΚ απόψε κόντρα στον ΟΦΗ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Χτίζει σερί νικών η ΑΕΚ απόψε κόντρα στον ΟΦΗ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Χτίζει» σερί η ΑΕΚ!

Η Ενωση υποδέχεται απόψε (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1), τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος προέρχεται από την ήττα από την Λέστερ, αλλά και από την νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα την προηγούμενη Κυριακή. Με ένα ακόμα τρίποντο σήμερα, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θέλει να χτίσει ένα σερί νικών για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία μέχρι να επιστρέψουν και οι πολύτιμοι παίκτες της που απουσιάζουν λόγω τραυματισμών.

Σταδιακά, ο Ιταλός γεμίζει ξανά την φαρέτρα του καθώς για πρώτη φορά φέτος συμπεριέλαβε τον Κώστα Γαλανόπουλο στην αποστολή, ενώ οι Νταμιάν Σιμάνκι και Χρήστος Αλμπάνης μπήκαν ξανά σε φουλ ρυθμό. Οι Λιβάγια Γκαρσία και Αντρέ Σιμόες, μάλιστα, θα μπουν επίσης σε κανονικούς ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα. Στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ δεν μπήκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πυ προφυλάχθηκε ενόψει του ματς με την Ζόρια στην Ουκρανία.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα θέλει να δώσει έμφαση στην επίθεση με και αναμένεται να επιστρέψει στο 4-3-3. Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Χνιντ και Νεντελτσιάρου που δείχνουν να αναπτύσσουν χημεία θα είναι τα στόπερ. Στα δύο άκρα θα βρίσκονται Παουλίνιο και Λόπες.

Οσον αφορά στην μεσαία γραμμή, οι Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς δεν χάνουν τις θέσεις τους στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο Μάνταλος θα είναι ο τρίτος του κέντρου. Την τριάδα της επίθεσης θα συνθέσει ο Τάνκοβιτς με τον Λιβάγια ή τον Μαχαίρα στα άκρα και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Ολιβέιρα.

Το πλάνο του ΟΦΗ

O ΟΦΗ έχει πολλές απουσίες τόσο λόγω τραυματισμού, αλλά και τιμωριών με τον Γιώργο Σίμο να ετοιμάζει ενδεκάδα ανάγκης. Η λειψανδρία στα στόπερ, κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει το 4-2-3-1 για τους Κρητικούς

Μια πιθανή ενδεκάδα: Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέσης, Διαμαντής, Βαφέας, Μεγιάδο, Σακόρ, Μπαολογιάννης, Στάρτζεον, Γρίβας, Γιάννου.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-ΟΦΗ

Την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Super League θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης με VAR τον Μανούχο. Βοηθοί θα είναι οι Νατσιόπουλος και Ζήρδας, ενώ εκτός του Μανούχου στο VAR θα είναι και ο Σαμοΐλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X